ZEN-GARANTI

Flexibel bokning med ro i sinnet

Just nu är det många människor upplever osäkerhet om att boka en ny resa. Hur ser framtiden ut? Och vågar du köpa något i dessa tider när allt kan verka osäkert? Det kan du absolut göra. På äkta Rafiki-manér erbjuder vi nu en zen-garanti som gör att du kan ändra eller avboka din vistelse på Disneyland Paris utan avgifter.

Ändring eller avbokning av din vistelse utan avgifter

Just nu erbjuder vi en så kallad zen-garanti som gör att du kan ändra eller avboka din vistelse på Disneyland Paris med full återbetalning när som helst upp till 7 dagar före ditt ankomstdatum. Så du kan utan anledning ångra ditt köp av en vistelse på Disneyland Paris - och få dina pengar tillbaka eller ändra din vistelse till en annan tillgänglig tid. Denna garanti gäller alla nya bokningar som inkommer från och med den 15 juli 2020.

Zen-garantierbjudandet gäller endast för vistelser i Disneyland Paris och EJ transport och försäkring. Zen-garantin är till för dig som har bokat en kör-själv-semester.

Har du däremot också köpt transport genom oss, kan du inte fritt avboka din resa som du vill. Å andra sidan omfattas du i detta fall alltid av paketreselagen om din resa ställs in på grund av faktorer som du inte påverkar (som myndighetsanvisningar eller liknande). Läs mer om denna säkerhetsgaranti längre ner på sidan.

Villkor för zen-garantin

  • Gäller endast för nya bokningar gjorda från och med den 15 juli 2020
  • Gäller inte transport- och försäkringskostnader
  • Ändring och avbokning av din bokning måste ske inom vår normala kontorstid (måndag - fredag 09.00-15.00) senast 7 dagar före avresa.
  • Om du ändrar eller avbokar din bokning utanför vår normala kontorstid anses detta vara mottaget nästkommande arbetsdag. Om du kontaktar oss mindre än 7 dagar före avresa gäller våra normala avboknings- och ändringsvillkor, som är beskrivna i våra villkor.

TRYGGHETSGARANTI PÅ DITT PAKETRESA

På Magic Tours värdesätter vi din säkerhet vid bokning mycket högt. Vi erbjuder dig därför en säkerhetsgaranti på din paketresa som gör att du kan boka helt utan bekymmer. Om du köper transport för din Disney-vistelse genom oss, har du köpt en paketresa. Om din paketresa inte kan genomföras som ett resultat av Corona (t.ex. om den svenska regeringen avråder från resor till Frankrike vid ert resetillfälle), omfattas du av paketreselagen och vårt medlemskap i Resegarantifonden säkerställer att du som kund får alla dina pengar tillbaka.

Trots den oförutsägbara utvecklingen av situationen finns det ingen anledning att oroa sig för din framtida bokning med Magic Tours!

OBS! Observera att säkerhetsgarantin endast gäller om din resa avbokas av faktorer som ligger utanför ditt inflytande. Så du kan inte själv avboka ditt paket och få full återbetalning för flyg och boende. Här hänvisar vi till din egen försäkring (och återigen till zen-garantin, som täcker annulleringen av själva vistelsen).