Villages Nature Paris ★★★★

Semesterby några minuter från Disneyland® Paris

Under en vistelse i Villages Nature Paris kan du koppla av helt. Oavsett om du reser med familj, vänner eller en partner, kommer du att känna dig i harmoni med naturen i den vackra gröna byn.

In stock
Travel Code
D-DVN-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Bo i ét med naturen kun et stenkast fra Disneyland® Paris
blue encircled check Kun 15 minutters kørsel fra parkerne
blue encircled check Slap helt af efter en dag med store oplevelser i parkerne
calendar iconIndividuell avresedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kör själv, buss eller flyg
clock iconFra 1 Nätter

Detta kan du se fram emot

down v arrow

Bli uppslukad av Disneys universum, där de stora historierna, imponerande showerna och de mer än 50 åkattraktioner garanterar dig oförglömliga upplevelser. Se fram emot en förtrollande semester i Europas största och mest populära nöjespark.

Lite utanför Disneyland® Paris, är denna fantastiska semesterby uppsatt. Här kan du utforska de överdådiga trädgårdarna och förtrollande skogarna i Villages Nature Paris, medan du bor i en lyxig lägenhet eller stuga vid sjön eller i djupet av skogen.

Villages Nature Paris ligger med 15 minuters bilresa från Disneyland® Paris parker, där du finner gratis parkering. Det är också möjligt att hoppa på en buss som tar 25 minuter (tilläggsavgift).

Boende

down v arrow

I hjärtat av byn hittar du strandpromenaden, som erbjuder butiker, restauranger, en marknad och andra upplevelser. I de två restaurangerna finns något för alla – oavsett om det ska vara en snabbmåltid på språng, italienska specialiteter, fransk bistro eller gourmetmat.

I parken finns ett badland med stora vattenrutschbanor, vågpool, bubbelpooler m.m. - alla anslutna till en utomhuslagun på 2 500 m ², uppvärmd till 30°C året runt (observera att poolområdet kan vara stängt under vissa perioder). Strandhanddukar för badlandet kan hyras vid ingången eller ta med egna.

I Villages Nature Paris hittar du också en bondgård, ponnyklubb, bageri, inomhus- och utomhuslekplats med hängande broar och träkojor, köksträdgård, strand och motionsslingor.

Mot en avgift erbjuder hotellet bowlingbanor, spa, hinderbana högt upp i träden och underhållning för de minsta i byns Baby Club och Kids Club.

Boka resa

Antalet resande
Välj antalet resande
Avresedatum
Hemresedatum

Avresa
Hemresedatum
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

I priset ingår:

  • Entré till Disneyland® Paris parker
  • Parkering vid parkerna
  • Parkering på Villages Nature Paris

Ingår ej i priset:

  • Måltider
  • Transport

Transport:
Du kan välja att resa med bil eller flyg.

Kommentarer:

OBS!

Observera att kampanjerbjudanden som inklusive halvpension har olika villkor om du bokar din vistelse på Villages Nature Paris.
När du bor på Villages Nature Paris får du tillgång till Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park i två dagar – oavsett längs på din hotellvistelse.

Agentförhållanden:
Magic Tours är agent och mellanhand för denna resa. Arrangören är Disneyland Paris®, och resan sker enligt arrangörens villkor. Se villkor och läs om Disneyland Paris® här. Din resa täcks fortfarande av Magic Tours medlemskap i resegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har en prisgaranti, så vi matchar priset om det finns billigare hos en annan leverantör vid tidpunkten för beställning. 

Gå till toppen av sidan