INTRODUKTIONBILDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISK INFORMATIONRESEFÖRFRÅGAN

Villages Nature Paris ★★★★

Semesterby några minuter från Disneyland® Paris

Under en vistelse i Villages Nature Paris kan du koppla av helt. Oavsett om du reser med familj, vänner eller en partner, kommer du att känna dig i harmoni med naturen i den vackra gröna byn.

In stock
Travel Code
D-DVN-001

Detta kan du se fram emot

Bli uppslukad av Disneys universum, där de stora historierna, imponerande showerna och de mer än 50 åkattraktioner garanterar dig oförglömliga upplevelser. Se fram emot en förtrollande semester i Europas största och mest populära nöjespark.

Lite utanför Disneyland® Paris, är denna fantastiska semesterby uppsatt. Här kan du utforska de överdådiga trädgårdarna och förtrollande skogarna i Villages Nature Paris, medan du bor i en lyxig lägenhet eller stuga vid sjön eller i djupet av skogen.

Villages Nature Paris ligger med 15 minuters bilresa från Disneyland® Paris parker, där du finner gratis parkering. Det är också möjligt att hoppa på en buss som tar 25 minuter (tilläggsavgift).

Boende

I hjärtat av byn hittar du strandpromenaden, som erbjuder butiker, restauranger, en marknad och andra upplevelser. I de två restaurangerna finns något för alla – oavsett om det ska vara en snabbmåltid på språng, italienska specialiteter, fransk bistro eller gourmetmat.

I parken finns ett badland med stora vattenrutschbanor, vågpool, bubbelpooler m.m. - alla anslutna till en utomhuslagun på 2 500 m ², uppvärmd till 30°C året runt (observera att poolområdet kan vara stängt under vissa perioder). Strandhanddukar för badlandet kan hyras vid ingången eller ta med egna.

I Villages Nature Paris hittar du också en bondgård, ponnyklubb, bageri, inomhus- och utomhuslekplats med hängande broar och träkojor, köksträdgård, strand och motionsslingor.

Mot en avgift erbjuder hotellet bowlingbanor, spa, hinderbana högt upp i träden och underhållning för de minsta i byns Baby Club och Kids Club.

Boka resa

Antalet resande
Välj antalet resande
Avresedatum
Hemresedatum

Avresa
Hemresedatum
Praktisk Information

I priset ingår:

  • Entré till Disneyland® Paris parker
  • Parkering vid parkerna
  • Parkering på Villages Nature Paris

Ingår ej i priset:

  • Måltider
  • Transport

Transport:
Du kan välja att resa med bil eller flyg.

Kommentarer:

OBS!

Observera att kampanjerbjudanden som inklusive halvpension har olika villkor om du bokar din vistelse på Villages Nature Paris.
När du bor på Villages Nature Paris får du tillgång till Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park i två dagar – oavsett längs på din hotellvistelse.

Agentförhållanden:
Magic Tours är agent och mellanhand för denna resa. Arrangören är Disneyland Paris®, och resan sker enligt arrangörens villkor. Se villkor och läs om Disneyland Paris® här. Din resa täcks fortfarande av Magic Tours medlemskap i resegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har en prisgaranti, så vi matchar priset om det finns billigare hos en annan leverantör vid tidpunkten för beställning. 

Gå till toppen av sidan