INTRODUKTIONBILDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISK INFORMATIONRESEFÖRFRÅGAN

Disneyland® Hotel ★★★★★

Så nära magin du kan komma - tillfälligt stängt

Känn dig som en kunglighet på detta rosa hotell som utstrålar äventyr och lyx. Precis vid ingången till Disneyland® Park tornar hotellet upp sig som den perfekta utgångspunkten för en magisk semester.

In stock
Travel Code
D-DDL-001

Detta kan du se fram emot

Bli uppslukad av Disneys universum, där de stora historierna, imponerande showerna och de mer än 50 åkattraktioner garanterar dig oförglömliga upplevelser. Se fram emot en förtrollande semester i Europas största och mest populära nöjespark.

Det femstjärniga och viktoriansktinspirerade Disneyland Hotel® är det mest framträdande bland Disneyland® Paris hotell. Hotellet ligger precis vid ingången till Disneyland® Park, bara några minuters promenad från Walt Disney Studios® Park och Disney Village®.

Hotellets placering

Boka resa

Antalet resande
Välj antalet resande
Avresedatum
Hemresedatum

Avresa
Hemresedatum
Praktisk Information

I priset ingår:

  • Entré till parkerna
  • Parkering

Ingår ej i priset:

  • Måltider
  • Transport

Transport:
Du kan välja att resa med bil, buss eller flyg.

Kommentarer:
Det är möjligt att köpa frukost, halv-och helpension. Magic Tours rekommenderar pension med standard "Premium" på detta hotell.

Agentförhållanden:
Magic Tours är agent och mellanhand för denna resa. Arrangören är Disneyland Paris®, och resan sker enligt arrangörens villkor. Se villkor och läs om Disneyland Paris® här. Din resa täcks fortfarande av Magic Tours medlemskap i resegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har en prisgaranti, så vi matchar priset om det finns billigare hos en annan leverantör vid tidpunkten för beställning. 

Gå till toppen av sidan