Disney Sequoia Lodge ★★★

Som att bo i en amerikansk nationalpark

Om du älskar naturen, är detta hotell för dig. Här får du känslan av att vara mitt i en amerikansk nationalpark med tallar, berg och en bäversjö.

In stock
Travel Code
D-DSL-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkBo i autentisk atmosfære med inspiration fra amerikanske skove
blue encircled checkKun 15 minutters gang i bilfrit område fra parkerne
blue encircled checkHyggelige faciliteter med indendørs og udendørs pool
calendar iconIndividuell avresedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kör själv, buss eller flyg
clock iconFra 1 Nätter

Detta kan du se fram emot

down v arrow

Bli uppslukad av Disneys universum, där de stora historierna, imponerande showerna och de mer än 50 åkattraktioner garanterar dig oförglömliga upplevelser. Se fram emot en förtrollande semester i Europas största och mest populära nöjespark.

På Disney’s Sequoia Lodge® kan du uppleva en autentisk atmosfär från de amerikanska skogarna och bergen. Hotellet är byggt i rustika trä- och stenmaterial och består av olika paviljonger och en huvudbyggnad med restauranger, reception och ett mysigt uppehållsrum med en stor öppen spis.

Hotellet ligger i utkanten av Lake Disney® i Disneyland® Paris. Efter bara 10 minuters promenad i bilfritt område eller 5 minuters i den kostnadsfria pendelbussen kan du vara vid  nöjesparkerna.

Hotellets placering

down v arrow

Boende

down v arrow

Hotellets reception är öppen dygnet runt. Beaver Creek Tavern och Hunter's Grill gör att du kan stilla din hunger med god, rejäl mat i en mysig atmosfär - det finns tag-själv-bord som erbjuder lite av varje. I Redwood Bar & Lounge kan du njuta av en cocktail eller läsk framför den stora eldstaden.

På hotellet finns bl.a. en Disney-butik, ett gym och en inomhus- och utomhuspool som är reserverad för hotellets gäster. Poolområdet är byggt i natursten och har ett vattenfall, rutschkana, jacuzzi, ångbad och bastu. Observera att poolen kan vara stängd under vissa perioder.

Faciliteter:

 • Wi-Fi
 • Restaurang
 • Bar
 • Inomhusbassäng
 • Utomhusbassäng
 • Gym
 • Disney-butik

Rummen:
Bambi och hans vänner har varit förbi hotellrummen och gett dem en piff av naturen. Rummen är bekväma och mysiga och har vadderade överkast, naturbilder på väggarna och plats för upp till fyra personer i två dubbelsängar. Alla rum har eget badrum med badkar och dusch. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, Wi-Fi och TV med olika internationella kanaler samt Disneyland® Paris egen kanal.

Om du vill ha ett rum med en garanterad plats i huvudbyggnaden på Disney’s Sequoia Lodge®, rekommenderar Magic Tours att du väljer ett Montana-rum.

Det är också möjligt att boka boende i de nya Golden Forrest-rummen, som ligger på de övre våningarna i huvudbyggnaden.

Boka resa

Antalet resande
Välj antalet resande
Avresedatum
Hemresedatum

Avresa
Hemresedatum
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

I priset ingår:

 • Entré till parkerna
 • Parkering
 • Pendelbuss

Ingår ej i priset:

 • Måltider
 • Transport

Transport:
Du kan välja att resa med bil, buss eller flyg.

Kommentarer:
Det är möjligt att köpa frukost, halv- och helpension. Pensionstypen "Plus" kan köpas till detta hotell.

Agentförhållanden:
Magic Tours är agent och mellanhand för denna resa. Arrangören är Disneyland Paris®, och resan sker enligt arrangörens villkor. Se villkor och läs om Disneyland Paris® här. Din resa täcks fortfarande av Magic Tours medlemskap i resegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har en prisgaranti, så vi matchar priset om det finns billigare hos en annan leverantör vid tidpunkten för beställning. 

Gå till toppen av sidan