Disney Newport Bay Club ★★★★

Maritim lyx precis vid Lake Disney®

På Disney Newport Bay Club® Hotel kan du ta semester på maritim manér. Hotellet tillhör de största i Europa och är byggt med den charmiga seaside-stilen från 1920-talets New England.

In stock
Travel Code
D-DNB-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkBo i luksuriøse og maritime omgivelser
blue encircled checkKun 15 minutters gang i bilfrit område til parkerne
blue encircled checkDejlige omgivelser med pool, bar, restaurant, fitnessrum m.m.
calendar iconIndividuell avresedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kör själv, buss eller flyg
clock iconFra 1 Nätter

Detta kan du se fram emot

down v arrow

Bli uppslukad av Disneys universum, där de stora historierna, imponerande showerna och de mer än 50 åkattraktioner garanterar dig oförglömliga upplevelser. Se fram emot en förtrollande semester i Europas största och mest populära nöjespark.

Kom och känn charmen i detta helrenoverade 4-stjärniga hotell, beläget vid stranden av den pittoreska Lake Disney®. Efter bara 10 minuters promenad i bilfritt område eller 5 minuters gratistur med pendelbuss kan du vara vid nöjesparkerna.

Hotellets placering

down v arrow

Boende

down v arrow

Hotellets reception är öppen dygnet runt. I de två restaurangerna Cape Cod och Yacht Club kan du njuta av fiskspecialiteter och grillade rätter eller en läcker buffé i smakfulla omgivningar. Baren Captain's Quarters serverar drinkar och läsk som om ni befann er i den eleganta seglings- och lustbåtsvärlden.

På det ståtliga hotellet hittar du bl.a. en Disney-butik, gym samt inomhus- och utomhuspooler med jacuzzi, ångbad och bastu. Utomhuspoolen är öppen efter väderleksförhållanden.

Faciliteter:

 • Wi-Fi
 • Restaurang
 • Bar
 • Inomhusbassäng
 • Utomhusbassäng
 • Gym
 • Disney-butik

Rummen:
Hotellet har stora, ljusa rum i nautisk stil och plats för upp till fyra personer. Alla rum har eget badrum med badkar och dusch. Dessutom är alla rum utrustade med luftkonditionering, kassaskåp, Wi-Fi och TV med olika internationella kanaler samt Disneyland® Paris egen kanal.

För ett rum med extra service och garanterad utsikt, rekommenderar Magic Tours att du väljer ett Admirals Floorsrum som ligger på de övre våningarna i Disney’s Newport Bay Club®. Välj mellan "Lake Side" med utsikt över Lake Disney® eller ett standard Admirals Floorsrum med utsikt över ett skogsområde eller Lake Disney®.

Boka resa

Antalet resande
Välj antalet resande
Avresedatum
Hemresedatum

Avresa
Hemresedatum
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

I priset ingår:

 • Entré till parkerna
 • Parkering
 • Buss mellan hotellet och parkerna

Ingår ej i priset:

 • Måltider
 • Transport

Transport:
Du kan välja att resa med bil, buss eller flyg.

Kommentarer:
Det är möjligt att köpa frukost, halv- och helpension. Magic Tours rekommenderar pension av standarden "Plus" på detta hotell.

Agentförhållanden:
Magic Tours är agent och mellanhand för denna resa. Arrangören är Disneyland Paris®, och resan sker enligt arrangörens villkor. Se villkor och läs om Disneyland Paris® här. Din resa täcks fortfarande av Magic Tours medlemskap i resegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har en prisgaranti, så vi matchar priset om det finns billigare hos en annan leverantör vid tidpunkten för beställning. 

Gå till toppen av sidan