INTRODUKTIONBILDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISK INFORMATIONRESEFÖRFRÅGAN

Disney Hotel Santa Fe ★★

Soltorkad lerjord, vulkaner och kaktusar

I denna New Mexico-inspirerade ökenlandsstad kan du bo i en "pueblo" - ett mindre hus - på floden Rio Grande. Här kan du låta dig bli insvept i en härlig blandning av spansk, mexikansk och indiansk kultur.

In stock
Travel Code
D-DSF-001

Detta kan du se fram emot

Bli uppslukad av Disneys universum, där de stora historierna, imponerande showerna och de mer än 50 åkattraktioner garanterar dig oförglömliga upplevelser. Se fram emot en förtrollande semester i Europas största och mest populära nöjespark.

Med Disney's Hotel Santa Fe®, har den legendariska Route 66 flyttat till Disneyland® Paris. I de magiska temaomgivningarna kan du känna värmen från sydvästra USA och bo på färgglada rum som tagna ut av Disney-Pixars film Bilar. Du kan också upptäcka symboler med ormar och blixtar, och på flera tak kan du se landningsplatser för ufon.

Hotellet ligger nära stranden av floden Rio Grande i Disneyland® Paris. Det är cirka 15 minuters promenad i bilfritt område eller 5 minuters gratis pendelbuss till nöjesparkerna.

Hotellets placering

Boende

Hotellets reception är öppet dygnet runt. I bufférestaurangen La Cantina hittar du ett Route 66-inspirerat depåstopp, där du kan plocka upp precis vad du vill. Buffén består av tex-mex-specialiteter och andra internationella rätter. I den mysiga baren Rio Grande, som har sydvästamerikansk atmosfär, kan du njuta av en drink eller läsk.

På hotellet finns bl.a. en Disney-butik och ett Starbucks-café där gommen kan bli bortskämd medan benen får vila.

Faciliteter:

  • Wi-Fi
  • Restaurang
  • Bar
  • Disney Store
  • Starbucks

Rummen:
Rummen ligger i "pueblos" (mindre hus) med ljusa och glada färger. Alla rum har eget badrum med badkar och dusch och rymmer upp till 4 personer i två dubbelsängar. Alla rum har Wi-Fi och TV med olika internationella kanaler samt Disneyland® Paris egen kanal. 

Om du vill ha ett rum med en garanterad plats nära receptionen och frukostrestaurangen, rekommenderar Magic Tours att du väljer ett Eldorado-rum. Om du vill bo nära nöjesparkerna och floden Rio Grande i stället, rekommenderar Magic Tours ett Rio Grande-rum.

Boka resa

Antalet resande
Välj antalet resande
Avresedatum
Hemresedatum

Avresa
Hemresedatum
Praktisk Information

I priset ingår:

  • Entré till parkerna
  • Parkering
  • Pendelbuss mellan hotellet och parkerna

Ingår ej i priset:

  • Måltider
  • Transport

Transport:
Du kan välja att resa med bil, buss eller flyg.

Kommentarer:
Det är möjligt att köpa frukost, halv- och helpension. Pensionstypen "standard" kan köpas till detta hotell.

Agentförhållanden:
Magic Tours är agent och mellanhand för denna resa. Arrangören är Disneyland Paris®, och resan sker enligt arrangörens villkor. Se villkor och läs om Disneyland Paris® här. Din resa täcks fortfarande av Magic Tours medlemskap i resegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har en prisgaranti, så vi matchar priset om det finns billigare hos en annan leverantör vid tidpunkten för beställning. 

Gå till toppen av sidan