Disney Hotel Santa Fe ★★

Soltorkad lerjord, vulkaner och kaktusar

I denna New Mexico-inspirerade ökenlandsstad kan du bo i en "pueblo" - ett mindre hus - på floden Rio Grande. Här kan du låta dig bli insvept i en härlig blandning av spansk, mexikansk och indiansk kultur.

In stock
Travel Code
D-DSF-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Lev dig ind i Biler-universet i ren Route 66-stil
blue encircled check Kun 15 minutters gang i bilfrit område fra parkerne
blue encircled check Bar og restaurant i Route 66-stil på hotellet
calendar iconIndividuell avresedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kör själv, buss eller flyg
clock iconFra 1 Nätter

Detta kan du se fram emot

down v arrow

Bli uppslukad av Disneys universum, där de stora historierna, imponerande showerna och de mer än 50 åkattraktioner garanterar dig oförglömliga upplevelser. Se fram emot en förtrollande semester i Europas största och mest populära nöjespark.

Med Disney's Hotel Santa Fe®, har den legendariska Route 66 flyttat till Disneyland® Paris. I de magiska temaomgivningarna kan du känna värmen från sydvästra USA och bo på färgglada rum som tagna ut av Disney-Pixars film Bilar. Du kan också upptäcka symboler med ormar och blixtar, och på flera tak kan du se landningsplatser för ufon.

Hotellet ligger nära stranden av floden Rio Grande i Disneyland® Paris. Det är cirka 15 minuters promenad i bilfritt område eller 5 minuters gratis pendelbuss till nöjesparkerna.

Hotellets placering

down v arrow

Boende

down v arrow

Hotellets reception är öppet dygnet runt. I bufférestaurangen La Cantina hittar du ett Route 66-inspirerat depåstopp, där du kan plocka upp precis vad du vill. Buffén består av tex-mex-specialiteter och andra internationella rätter. I den mysiga baren Rio Grande, som har sydvästamerikansk atmosfär, kan du njuta av en drink eller läsk.

På hotellet finns bl.a. en Disney-butik och ett Starbucks-café där gommen kan bli bortskämd medan benen får vila.

Faciliteter:

  • Wi-Fi
  • Restaurang
  • Bar
  • Disney Store
  • Starbucks

Rummen:
Rummen ligger i "pueblos" (mindre hus) med ljusa och glada färger. Alla rum har eget badrum med badkar och dusch och rymmer upp till 4 personer i två dubbelsängar. Alla rum har Wi-Fi och TV med olika internationella kanaler samt Disneyland® Paris egen kanal. 

Om du vill ha ett rum med en garanterad plats nära receptionen och frukostrestaurangen, rekommenderar Magic Tours att du väljer ett Eldorado-rum. Om du vill bo nära nöjesparkerna och floden Rio Grande i stället, rekommenderar Magic Tours ett Rio Grande-rum.

Boka resa

Antalet resande
Välj antalet resande
Avresedatum
Hemresedatum

Avresa
Hemresedatum
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

I priset ingår:

  • Entré till parkerna
  • Parkering
  • Pendelbuss mellan hotellet och parkerna

Ingår ej i priset:

  • Måltider
  • Transport

Transport:
Du kan välja att resa med bil, buss eller flyg.

Kommentarer:
Det är möjligt att köpa frukost, halv- och helpension. Pensionstypen "standard" kan köpas till detta hotell.

Agentförhållanden:
Magic Tours är agent och mellanhand för denna resa. Arrangören är Disneyland Paris®, och resan sker enligt arrangörens villkor. Se villkor och läs om Disneyland Paris® här. Din resa täcks fortfarande av Magic Tours medlemskap i resegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har en prisgaranti, så vi matchar priset om det finns billigare hos en annan leverantör vid tidpunkten för beställning. 

Gå till toppen av sidan