Disney Hotel New York – The Art of Marvel ★★★★

Välkommen till New York. Staden där superhjältarna bor.

Detta helrenoverade och helt omgjorda 4-stjärniga hotell är ett av Disneyland® Paris absolut bästa. Hotellet utstrålar modern New York-stil och är också fullspäckad med imponerande Marvel-konst.

In stock
Travel Code
D-DNY-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled checkLev dig ind i Marvel-universet på Disney Hotel New York
blue encircled checkKun 10 minutters gang fra parkerne
blue encircled checkMød dine yndlingssuperhelte, og slap af i luksuriøse omgivelser
calendar iconIndividuell avresedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kör själv, buss eller flyg
clock iconFra 1 Nätter

Detta kan du se fram emot

down v arrow

Bli uppslukad av Disneys universum, där de stora historierna, imponerande showerna och de mer än 50 åkattraktionerna garanterar dig oförglömliga upplevelser. Se fram emot en förtrollande semester i Europas största och mest populära nöjespark.

Disney’s Hotel New York framstår som ett konstgalleri med sina mer än 300 exemplar av Marvelkonst av mer än 50 olika konstnärer. När du inte står och beundrar konsten, kan du ha tur att träffa superhjältar som Iron Man, Hulken, Captain America, Spindelmannen, Black Widow och Thor. Hotellet ligger precis vid Lake Disney® och ligger också mycket nära Disney Parks och Disney Village®. Om du vill slippa promenaden på 10 min kan du enkelt hoppa på en gratis pendelbuss.

Boende

down v arrow

Hotellets reception är öppen dygnet runt. På hotellet finns bastu och ångbad, inomhus och utomhus gym, ett poolkomplex med både uppvärmda inomhus- och utomhuspooler och New York Boutique, som utan tvekan kommer att locka Marvel- och Disney-fans. Hotellet har två restauranger: Manhattan Restaurant och Downtown Restaurant. Manhattan Restaurant är en exklusiv familjetrattoria där du kan njuta av förstklassig service och överdådiga hemlagade rätter. På Downtown Restaurant kan du uppleva atmosfären av Spindelmannens födelsestad, och här hittar du en imponerande buffé som serveras i art déco-stil. Efter maten är det upplagt för en drink i den mysiga Skyline Bar.

Faciliteter:

  • Wi-Fi
  • Restaurang
  • Bar
  • Inomhusbassäng
  • Gym
  • Disney-butik

Rummen:
Alla rum är utrustade med luftkonditionering, kassaskåp, minikylskåp, te- och espressomaskin, Wi-Fi, radio och TV med olika internationella kanaler samt Disneyland® Paris egen kanal.

Boka resa

Antalet resande
Välj antalet resande
Avresedatum
Hemresedatum

Avresa
Hemresedatum
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

I priset ingår:

  • Entré till parkerna
  • Parkering

Ingår ej i priset:

  • Måltider
  • Transport

Transport:
Du kan välja att resa med bil, buss eller flyg.

Kommentarer:
Det är möjligt att köpa frukost, halv- och helpension. Pensionstypen "Plus" kan köpas till detta hotell.

Agentförhållanden:
Magic Tours är agent och mellanhand för denna resa. Arrangören är Disneyland Paris®, och resan sker enligt arrangörens villkor. Se villkor och läs om Disneyland Paris® här. Din resa täcks fortfarande av Magic Tours medlemskap i resegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har en prisgaranti, så vi matchar priset om det finns billigare hos en annan leverantör vid tidpunkten för beställning. 

Gå till toppen av sidan