Disney Hotel Cheyenne ★★★

Nybyggarstad i vilda västern

Disneys Hotel Cheyenne® ger dig känslan av att vara med i en västernfilm. När du kliver in i receptionen med knarrande trägolv och en sprakande öppen spis, kan du nästan lukta krutröken.

In stock
Travel Code
D-DCH-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Lev dig ind i western-atmosfæren med værelser i Disney-tema
blue encircled check Kun 15 minutters gang i bilfrit område fra parkerne
blue encircled check Bar og restaurant med western-tema på hotellet
calendar iconIndividuell avresedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kör själv, buss eller flyg
clock iconFra 1 Nätter

Detta kan du se fram emot

down v arrow

Bli uppslukad av Disneys universum, där de stora historierna, imponerande showerna och de mer än 50 åkattraktioner garanterar dig oförglömliga upplevelser. Se fram emot en förtrollande semester i Europas största och mest populära nöjespark.

En vistelse på Disney's Hotel Cheyenne® är som att resa till vilda västerns fascinerande värld. Cowboystaden är byggd med färgglada fasader, barer och trätrottoarer, och husen har namn efter de berömda västernhjältarna.

Hotellet ligger nära stranden av floden Rio Grande i Disneyland® Paris. Det är cirka 15 minuters promenad i bilfritt området eller 5 minuters gratis pendelbuss till nöjesparkerna.

Hotellets placering

down v arrow

Boende

down v arrow

Hotellets reception är öppen dygnet runt. I bufférestaurangen på Chuck Wagon Café hämtar du maten själv, som består av en riktig cowboygrillmeny. I Red Carter Saloon kan du njuta av en drink eller läsk till ljudet av countrymusik. Dessutom erbjuder Starbucks Coffee lite gott för gommen medan du vilar benen.

På hotellet finns bl.a. en Disney-butik och en inomhuslekplats. Dessutom kan du köpa till ponnyridning för din lilla cowboy och cowgirl (beroende på säsongens händelser).

Faciliteter:

  • Wi-Fi
  • Restaurang
  • Bar
  • Disney-butik
  • Starbucks Coffee

Rummen:
Rummen är fördelade på 14 hus och är inredda i västernstil med rodeomotiv på mattan. Varje rum har eget badrum med badkar och dusch, och rymmer upp till 4 personer i en dubbel- och våningssäng. Dessutom är alla rum utrustade med luftkonditionering, Wi-Fi och TV med olika internationella kanaler samt Disneyland® Paris egen kanal.

Boka resa

Antalet resande
Välj antalet resande
Avresedatum
Hemresedatum

Avresa
Hemresedatum
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

I priset ingår:

  • Entré till parkerna
  • Parkering
  • Buss mellan hotellet och parkerna

Ingår ej i priset:

  • Måltider
  • Transport

Transport:
Du kan välja att resa med bil, buss eller flyg.

Kommentarer:
Det är möjligt att köpa frukost, halv- och helpension. Pensionstypen "Plus" finns att köpa på detta hotell.

Agentförhållanden:
Magic Tours är agent och mellanhand för denna resa. Arrangören är Disneyland Paris®, och resan sker enligt arrangörens villkor. Se villkor och läs om Disneyland Paris® här. Din resa täcks fortfarande av Magic Tours medlemskap i resegarantifonden, medl. nr. 206. Magic Tours har en prisgaranti, så vi matchar priset om det finns billigare hos en annan leverantör vid tidpunkten för beställning. 

Gå till toppen av sidan