Bestil

Disney Davy Crockett Ranch ★★★

Fred och frihet i skogen

På Disney’s Davy Crockett Ranch® du kan känna dig som hemma i din egen rymliga bungalow och njuta av en avkopplande vistelse utanför Disneystaden, utan att kompromissa med Disney-magin.

In stock
Travel Code
D-DDC-001
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Bo i afslappende forhold i din helt egen bungalow
blue encircled check Kun 15 minutters kørsel fra parkerne
blue encircled check Et væld af forskellige udendørsaktiviteter på resortet
calendar iconIndividuell avresedag
transport_icon/images/i/c/ico_plane.png Kör själv, buss eller flyg
clock iconFra 1 Nätter

Detta kan du se fram emot

down v arrow

Bli uppslukad av Disneys universum, där de stora historierna, imponerande showerna och de mer än 50 åkattraktioner garanterar dig oförglömliga upplevelser. Se fram emot en förtrollande semester i Europas största och mest populära nöjespark.

Oavsett om du är sugen på äventyr eller behöver ladda batterierna, är Disney’s Davy Crockett Ranch® en bra utgångspunkt för en semester i Disneyland® Paris.

Resorten ligger i ett grönt skogsområde och består av fristående och fullt utrustade bungalower i nybyggarstil. Det krävs en privat bil för att nå resorten samt till och från nöjesparkerna, då det inte finns några bussförbindelser. Disney's Davy Crockett Ranch® ligger cirka 15 minuters bilresa från temaparkerna, där det finns gratis parkering.

Hotellets placering

down v arrow

Boende

down v arrow

Anläggningens reception är öppen dygnet runt. Restaurangen Crockett's Tavern erbjuder en ät-vad-du-kan-buffé med alla världens läckra rätter som grillat kött, fisk, sallader och desserter. Crockett's Saloon ger dig möjlighet att vila fötterna och släcka törsten i en atmosfärisk bar.

På resorten finns bl.a. en Disney-butik, en utomhuslekplats, ett litet snabbköp med matvaror och en tropisk inomhuspool som är reserverad för ranchens gäster. Äventyrsbadet inkluderar en rutschbana, vattenfall och jacuzzi (observera att poolområdet kan vara stängt under vissa perioder).

Mot en avgift erbjuder anläggningen minigolf, bågskytte, tennisbanor under tak och cykeluthyrning. Dessutom kan du i Davy Crockett’s Adventure, låta spänningen nå nya höjder med en rolig jakt högt upp i trädtopparna (tilläggsavgift) eller besök spehallen The Lucky Racoon, som är packad med de senaste actionspäckade och familjevänliga spelen (tillägsavgift).

Faciliteter:

  • Restaurang
  • Bar
  • Inomhusbassäng
  • Disney-butik
  • Kök
  • Egen parkeringsplats

Rummen:
Alla bungalower rymmer upp till 6 personer. Det finns ett vardagsrum med TV med olika internationella kanaler samt Disneyland® Paris egen kanal. Dessutom finns en soffa, telefon, kök med bl.a. kylskåp, spis, diskmaskin och service, samt en utomhusterrass med picknickbord och grill. Du har en egen parkeringsplats precis vid din bungalow.

Boka resa

Antalet resande
Välj antalet resande
Avresedatum
Hemresedatum

Avresa
Hemresedatum
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

I priset ingår:

  • Entré till parkerna
  • Parkering vid temaparkerna

Ingår ej i priset:

  • Måltider
  • Transport

Transport:
Det finns ingen pendelbuss från Disney’s Davy Crockett Ranch® till Disneyland Park®, Walt Disney Studios Park® eller flygplatser. Bil måste därför finnas tillgänglig.

Kommentarer:
Det är möjligt att köpa frukost, halv- och helpension. Pensionstypen "Standard" kan köpas på denna resort. Frukost hämtas i take-away-stugor i området och åtnjuts i egen stuga.

Stugorna är först tillgängliga från kl. 16.00.

Känn dig fri att ta din hund med när du bor på Disney's Davy Crockett Ranch®.

Gå till toppen av sidan