Praktisk hotellinformation för din semester

På denna sida kan du läsa om generell och praktisk information om våra hotell.


Ankomst:

Hotellrummen är vanligtvis inte tillgängliga förrän kl. 15:00, och på Davy Crockett Ranch från kl. 16:00, men bagaget kan förvaras i receptionen (gratis service) tills nycklarna lämnas ut. "Disney Easy Pass" fås vid incheckningen. Detta måste alltid bäras under hela din vistelse, eftersom det ger tillgång till "Extra Magic Hours" i nöjesparkerna samt hotellets pool och gym (om dessa faciliteter erbjuds på hotellet).

Avgång:

På avresedagen måste rummet lämnas senast kl. 11.00. Bagaget kan förvaras i receptionen (gratis service)..
OBS! På Village Nature Hotel måste rummet lämnas senast kl. 10.00.

Biljetter:

Vid ankomsten till Disneyland® Paris, får ni ett kuvert med biljetter till de evenemang som beställts hemifrån, inklusive entrébiljetter till parkerna.
Vi rekommenderar att bordsbokning görs hemifrån två månader före resan på telefonnummer +33 160 30 40 50 (engelsktalande personal). Bordsbokning kan också göras i hotellets reception om det finns tillgängliga tider. På hotellet kan du få hjälp med bordsbokning till olika evenemang, som t.ex. är beställda hemifrån. Gå till "Concierge"-disken på hotellet. Observera att bokning av pension inte automatiskt inkluderar bordsbokningar.

Hotellet:

På rummen finns en telefon och i vissa hotell en minibar. För att utnyttja dessa faciliteter, vänligen kontakta receptionen och ange kreditkort. Kom ihåg att betala eventuell förbrukning före avresa. OBS: Minibaren får inte användas för kylning/förvaring av egna produkter.
I alla rum finns TV med en rad kostnadsfria kanaler samt Disneyland ® Paris Today med den senaste informationen.
Disney's Hotel Sequoia Lodge®, Disney's Newport Bay Club®, Disney's Hotel New York® och Disneyland Hotel® har gratis WiFi på rummen, samt i lobbyn och i baren.

Lägenheter:

I lägenheter fås ett startpaket för kök och badrum. Om extra tvål behövs, maskindiskmedel eller annat, kan detta köpas i närliggande stormarknader. Frukost kan köpas på ett bageri eller en stormarknad i området och intas i lägenheten. Det är också möjligt att äta frukost på restauranger i området och i Disneyland.

Handdukar och sängkläder:

Handdukar för dagligt bruk samt sängkläder ingår i alla hotell. Om det finns en vattenpark på det bokade hotellet, är det möjligt att hyra eller låna badhanddukar vid ingången till vattenparken. Du är också välkommen att ta med badhanddukar själv.

Kommentar till gästerna på Davy Crockett Ranch (Transportanmärkningar):

Det finns ingen bussanslutning till nöjesparkerna från Disneys Davy Crockett Ranch. Det är därför nödvändigt att ha egen bil.
Om du har beställt pension hämtas frukosten vid frukostvagnen.
Det finns ingen daglig städning i stugorna, endast i samband med avresa. Handdukar och sängkläder ersätts inte heller under perioden. Om du vill ha rena handdukar eller sängkläder, måste du kontakta receptionen som naturligtvis sörjer för det.