Toon Studio®

Här kommer figurerna från flera av de nyare Disney-filmerna till liv. Upplev till exempel, Toy Story Playland inspirerad av Disney® Pixars Toy Story.

Åkattraktioner

Art of Disney Animation®

Tillbringa lite tid med att rita i Disney Animation Studios, och ta reda på hur en Disney-klassiker blir till.

Med Art of Disney Animation blomstrar din fantasi och du lär dig hur Disney-figurer blir till och hur de rör sig. Här dras du in i en värld av Disney-animationer i en biografpresentation med klassiska klipp och visning av animationer, där du kan se hur Disney-figurerna tar form över tiden. Du kan också försöka skapa lite magi själv och fullföra den interaktiva upplevelsen.

Cars Quatre Roues Rallye

Starta motorerna och kör bredvid Blixten McQueen på denna snabba racerbana från Bilar®.

Hoppa in i din valda bil i Cars Quatre Roues Rallye, och trampa på gasen när du tävlar genom ökenstaden Radiator Springs med dina fyrhjuliga favoritvänner.

Crush's Coaster®

Snurra, dyk och slåss mot tidvattnet när du dras in i en strömvirvel av äventyr.

Åk med Flyt och vännerna i Toon Studio® där du finner standsetet från Disney•Pixar-filmen Hitta Nemo. Efteråt, när du har njutit av Sydney Harbour-kulisserna, gå ombord på en sköldpaddassköld och förbered dig på en resa genom oförglömliga ögonblick från filmen.
Sitt still när skalet dyker ner i havet och börjar den otroliga resan. Först välkomnas du av Nemo, Pysen och andra bekanta ansikten på Great Barrier Reef. Men lugnet varar inte länge då du skickas ner i de mörkaste djupen där en sjunken ubåt är omgiven av glupska fiskar, maneter och hajar. På Crush's Coaster lurar farorna. Men precis i grevens tid fångar den starka östaustraliska strömmen upp dig i en spiral tillbaka Sydney Harbour för en entusiastisk mottagning.

Les Tapis Volants - Flying Carpets Over Agrabah®

Kliv på den magiska mattan och flyg runt en jättestor andelampa genom Agrabahs himmel.

Stig upp på din alldeles egna flygande matta och ge dig ut på en rundtur på de livliga gatorna i Aladdins land. Här kan du flyga upp och ner och runt om en gigantisk andelampa, medan den stora blå, magiska mannen filmar allting. Uppfyll dina egna önskningar med en helig skarabé som du använder för att styra din matta, så den flyger högre, lägre, och gungar fram och tillbaka.

Ratatouille: The Adventure

Krymp till samma storlek som Remy, och ducka, dyk, undvik och spring till säkerhet i en fantastisk jakt genom ett gigantiskt kök.

Gör dig redo och njut av dina sinnen i denna helt nya 4D-upplevelse med Disney Ratatouille. Remy och vännerna har gjort en underbar tävling. Men det går inte långt tid innan du upptäcks av Skinner som jagar dig genom sevärdheterna, ljuden och smaken av Gusteaus berömda parisiska restaurang. Detta vällagade äventyr, som kom år 2014, kommer definitivt göra dig hungrig efter mer.

RC Racer

Andy är upp till ofog, och du är med på turen, då hans snabbaste leksaksbil rusar upp och ner i en 25 meter hög halfpipe-berg-och-dalbana.

Bakom Toy Story Playland har Andy packat sin fjärrstyrda radiobil och byggt upp en stor halfpipe. Den orangea konstruktionen hotar där framme. Vid Disney RC Racer är det som du har krympt till samma storlek som Buzz och Woody.
 
När du har klivit ombord på den stora fjärrstyrda bilen, håll i dig härt när Buzz och Woody ökar farten och kastar dig ut på en spännande åktur med branta upp- och nedgångar. Igen och igen.

Slinky® Dog Zigzag Spin

Sätt fjädrar på dina barns steg, med en tur upp, ner och runt omkring på ryggen av Slinky Dog.

Krymp till samma storlek som Buzz och Woody på Slinky Dog Zigzag Spin, och klättra upp på ryggen av Slinky Dog när den börjar spring runt i ring medan den försöker fånga sin svans i en hundskål fylld med gummiben.
Inspirerad av Story-filmerna  från Disney•Pixar Toy.

Toy Soldiers Parachute Drop 

Rada upp dina små rekryter och marschera över till Toy Story Playland för att få ett fallskärmshopp bakom fiendelinjen.

I Disney Toy Soldiers Parachute Drop har Sergeant anmält dig i sitt lilla gröna regemente. Men först måste du lära dig att hoppa in i fallskärm. Så spänn selen, rekryt, följ order, och gör dig redo för ett spännande 25-meters hopp över en militärbas full av utkikstorn och gröna överdimensionerade leksakssoldater. Det är som om du själv är en del av den stora leksakuppställningen!


Meet 'n' Greet

Meet 'n' Greet with Buzz Lightyear or friends

Stå bredvid Buzz Lightyear eller hans vänner och skapa magiska stunder.
Plats: Toon Plaza - Toon Studio

Meet 'n' Greet with Mickey or friends

Stå bredvid Musse eller hans vänner och skapa magiska stunder.
Plats: Toon Plaza - Toon Studio.

Meet 'n' Greet with The Incredibles

Stå bredvid Superhjältarna och skapa magiska stunder.
Plats: Toon Plaza - Toon Studio.


Shower

Mickey and the Magician

Abrakadabra och alakazam, låt dig dras med av Musse och Trollkarlen, den oerhört spännande och helt nya showen som lyser upp i Animagique Theater på Walt Disney Studios® Park. Var redo att tappa hakan, när du följer Musse i hans kamp i att bli en stor trollkarl. Högt över hustaken kommer du att uppleva märkvärdiga antikviteter från fjärran länder framför en trupp av Disney-figurer, inklusive Anden, Rafiki och Elsa, som trollar fram en kavalkad av otroliga illusioner. Den vackert uppsatt showen med sång och dans inkluderar allt som äkta magi består av och görs levande av fantastiskt sceneri och specialeffekter.


Restauranger

Bistror Chez Rémy

Krymp till råttstorlek och ät i denna roliga restaurang, där du sitter på champagnekorkar och äter på syltburkslock. Missa inte Remys fantastiska ratatouille.

  • Bordsservering