Walt Disney Studios® Park

Stjäl rampljuset på Walt Disney Studios® Park

Fem stjärnspäckade filmuppsättningar fulla av filmmagi inbjuder dig att titta bakom kulisserna och uppleva en mängd unika åkattraktioner som garanterat kommer att bli en hit för barn i alla åldrar. Njut när de små kolliderar med Blixten McQueen i Cars Quatre Roues Rally, eller de som söker spänning blir helt uppslukade av Crush's Coaster och The Twilight Zone Tower of Terror™. Och se din familj i en ny vinkel när de krymper och har mega-kul med Toy Story Playland och den helt nya Ratatouille: The Adventure.

Glöm inte att gå på en magisk upptäcktsfärd på Walt Disney Studios® Parks fyra länder och lev ut din inre skådespelardröm.


Parader & Shows

Walt Disney Studios® Park är din möjlighet att komma bakom filmens skapande och uppleva filmens historia från de första stumfilmerna till storfilmerna i vår tid. Med flera stora biografer och shower, kan du få flera dagar att gå med att utforska och ta reda på om du är ett litet eller stort barn.

OBS:
Det kan komma ändringar i schemat eller parader och shower kan ställas in, vilket är anledningen till att vi rekommenderar att skaffa det nuvarande programmet i City Hall i Disneyland® Park eller i Studio Service på Walt Disney Studios® Park, så att du kan hålla dig uppdaterad med enskilda dagars program.

Mickey and the Magician

Abrakadabra och alakazam, låt dig dras med av Musse och Trollkarlen, den oerhört spännande och helt nya showen som lyser upp i Animagique Theater på Walt Disney Studios® Park. Var redo att tappa hakan under perioden 2 juli 2016 till 8 januari 2017, när du följer Musse i hans kamp i att bli en stor trollkarl. Högt över hustaken kommer du att uppleva märkvärdiga antikviteter från fjärran länder framför en trupp av Disney-figurer, inklusive Anden, Rafiki och Elsa, som trollar fram en kavalkad av otroliga illusioner. Den vackert uppsatt showen med sång och dans inkluderar allt som äkta magi består av och görs levande av fantastiskt sceneri och specialeffekter.

Mickey and the Magician


CinéMagique

Med anledning av biografens 100-års jubileum visas filmen, som tar dig från stumfilmens tid till samtida storfilmer. Det finns med andra ord något för alla i denna föreställning, där biografen blir till liv när skådespelarna hoppar ut och in i duken på magiska vis.

CinéMagique


Disney Junior Live on Stage!

Walt Disney Studios® Parks allra minsta gäster välkomnas till denna fantastiska show med figurerna från Disney Junior. Möt Musse Pigg, Långben och många andra kända figurer när de lägger upp för sång och dans för de minsta Disney-fansen. Vuxna är förstås också välkomna att dansa med.

Disney Junior Live on Stage


Stitch Live!

Stitch är tillbaka i rymden, där han, via satellit, kontakter alla lekande barn som har kommit till hans live show på Walt Disney Studios® Park. Upplev hur Stitch med magiska datortrick avviker från det som står skrivet i manuset och skapar kaos bland publiken.

Stich Live!

 

Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular

- Staring Lightning McQueen

Inspirerad av filmen Bilar 2® Disney/Pixar, är denna stunt show en fantastisk upplevelse som ni inte får missa under besöket i Disneyland® Paris. Ni kommer att uppleva de vildaste stunts med burns och flammor, och vad mer som hör till en riktig stuntshow.

Varaktighet ca. 45 min.

MoteursKarta

Detaljerad karta över parkerna kan fåt vid ankomsten till hotellet eller vid ingången till parkerna.

Oversigtskort


Öppettider

Disneyland® Paris är öppet året runt. De aktuella öppettiderna uppdateras kontinuerligt och kan normalt ses ungefär tre månader framåt.

När du bor på ett av Disneys egna hotell, Village Nature Paris eller Disney’s Davy Crockett Ranch, kan du dra nytta av Extra Magic Time, vilket innebär att du har tillgång till båda parkerna en timme före ordinarie öppettid på de flesta dagar.

 


 

De fyra länderna

Utforska filmens historia i denna roliga och vackra park, byggd omkring en filmstudio från Hollywood. Det finns många timmars underhållning i de olika studios där filmer visas och underhållning tillhandahålls, eller prova några av de vilda åkattraktionerna i parken. Det finns mycket att prova för både stora och små.

Front Lot

Production Courtyard

Toon Studio®

Backlot