Urval av hotell

Disney Hotel New York - The Art of Marvel® ★★★★

Disneyland® Paris har öppnat dörrarna till en av sina mest spektakulära hotell, Hotel New York - The Art of Marvel®. Hotellet firar 80-års Marvel-historia i genuin och modern New York-stil. Det är det första hotellet tillägnat Marvel Universe och innehåller en av världens största samlingar av Marvel-konst. Disneyland Paris har samarbetat med mer än 50 konstnärer från Marvel Comics och Marvel Studies för att skapa mer än 300 konstverk som kommer att dekorera hotellet. Så nu kan du se fram emot att kombinera en magisk upplevelse i Disneyland® Paris med ett möte med Iron Man, Thor, Hulken, Captain Amerika, Spindelmannen och resten av Marvels välkända superhjältar.

Hotel New York - The Art of Marvel® erbjuder 2 unika restauranger, var och en med sina egna kulinariska höjdpunkter för att stilla hungern i en miljö som också firar Marvel-universumet. Njut till exempel synen av ljuskronan i Manhattan Restaurang, som är inspirerat av Thors palats i Asgård, eller låt dig förundras över väggarna i Downtown Restaurant, som är prytt med serietidningshistorier från Marvel.

Törsten kan också släckas i de två eleganta och stilfulla barer, Lounge bar och Skyline bar, som erbjuder många sorters förfriskningar.

Avstånd till Disneyparkerna

Till fots: 10 minuter

Med buss: 8 minuter med gratis transfer

 

Disney Hotel Cheyenne® ★★★

Vilda västernfans kommer att älska denna resort, som har ett genomgående cowboytema. Samtidigt är Europas största och mest populära nöjespark bara 15 minuter bort till fots eller 5 minuter med gratis buss. Med den rätta balansen mellan kvalitet och pris, är detta hotell idealiskt för familjer och stora grupper av vänner.

Avstånd till Disneyparkerna

Till fots: 15 minuter i bilfritt område

Med buss: 5 minuter med gratis transfer

 

Villages Nature Paris ★★★★

Villages Natures Paris är en fantastisk semesterpark som ger dig känslan av att vara i ett med naturen. Villages Nature Paris består av totalt 5 temaområden, som omfattar skogar och parker med en hel del aktiviteter och den episka vattenparken, Aqualagon, som är en av Europas största badland. Här finns gott om vattenrutschbanor och bassänger – både inne och utomhus.

Semesterparken erbjuder allt som familjer behöver för att skapa en minnesvärd upplevelse. Mysiga boendealternativ i form av antingen stugor eller lägenheter, tillgång till en uppsjö av utomhusaktiviteter, och bäst av allt är att äventyrliga Disneyland® Paris är ganska nära.

Avstånd till Disneyparkerna

Med bil: 15 minuter

Med buss: 25 minuters busstur (avgift tillkommer)

* Om du bor på Villages Nature Paris kan du komma till parkerna med en buss på egen bekostnad. Vi rekommenderar dock att du har en egen bil tillgänglig.

 

Disney Hotel Santa Fe® ★★

Letar du efter latinamerikansk atmosfär, konstgjorda vulkaner och färgglada omgivningar? Då är Hotel Santa Fe® något för dig. Detta mysiga och familjevänliga hotell är byggt med inspiration från den indianska kulturen, och alla färger hjälper till att göra din vistelse på Hotel Santa Fe® mer levande. Från hotellet har du 15 minuters promenad till Disneyland® Paris.

På Hotel Santa Fe® bor du i en "pueblo" som är ett mindre hus. Hotellet har också en egen restaurang, La Cantina, där du kan se fram emot en läcker buffé med både mexikanska och europeiska rätter.

Avstånd till Disneyparkerna

Till fots: 15 minuter i bilfritt område

Med buss: 5 minuters gratis transfer

 

Disney Sequoia Lodge® ★★★

Sequoia Lodge® är ett trevligt och mysigt hotell inspirerat av de amerikanska nationalparkerna. För naturälskare är det en idealisk plats att bo på eftersom hotellet är omgivet av träd och gröna omgivningar. Efter en spännande dag i Disneyland® Paris, är det bara en 15-minuters promenad innan du kan koppla av och beundra de fantastiska landskapen med utsikt över Lake Disney®.

Du hittar familjevänliga alternativ både inomhus och utomhus på Sequoia Lodge®, som också erbjuder 2 restauranger för hungriga magar efter en lång dag i det stora äventyrslandet.

Avstånd till Disneyparkerna

Till fots: 10 minuter i bilfritt område

Med buss: 5 minuters gratis transfer

 

Disney Newport Bay Club® ★★★★

Newport Bay Club är ett 4-stjärnigt hotell i maritim stil som inbjuder dig att bo i en lyxig atmosfär och överdådiga omgivningar. Njut av tidlös och elegant inredning på ett hotell som påminner om 1900-talets herrgårdar. Newport Bay Club ligger 10 minuters promenad eller 5 minuters bilresa från temaparkerna eller den kostnadsfria pendelbussen.

Hotellet har även 2 restauranger: Cape Cod och Yacht Club. Cape Cod är hotellets läckra buffétrestaurang, som ingår av halv- och helpension, som du kan köpa till din vistelse. Yacht Club erbjuder bland annat fiskspecialiteter och grillade rätter.

Avstånd till Disneyparkerna

Till fots: 10 minuter i bilfritt område

Med buss: 5 minuters gratis transfer

 

Disneyland Hotel® ★★★★★

Upptäck det lyxiga Disneyland Hotel®, ett majestätiskt, viktorianskt inspirerat hotell som erbjuder Disney-kvalitet, service och gästfrihet. Med rosa torn, breda burspråk och en fantastisk atmosfär, erbjuder detta eleganta och raffinerade hotell en extraordinär familjesemester fylld med Disney-magi.

Spafaciliteter, bastu, inomhuspool, 2 restauranger och ett kafé finns bland härligheterna i detta magnifika hotell.

Avstånd till Disneyparkerna

Till fots: 5 minuter

 

Disney Davy Crockett Ranch® ★★

Denna imponerande semesteranläggning ligger i ett stort, grönt skogsområde och erbjuder vackra utomhusupplevelser, och Disneyland® Paris ligger bara ett stenkast bort. Disney Davy Crockett Ranch® erbjuder en rad möjligheter för barn och vuxna i alla storlekar, inklusive en lekplats utomhus, en vattenpark inomhus med rutschbana och jacuzzi, djurhus, ridturer på ponnys och lek på hängbroar och gungor.

På resorten kan du bo i moderna och välutrustade bungalower, där du kan se fram emot en hemtrevlig och fridfull miljö. Det finns gott om möjligheter att handla mat och stilla hungern på Crockett's Tavern. Det tar 15 minuter att köra till Disneyland® Paris, och det finns inga bussförbindelser, varför en bil behövs för att komma till och från Disneyland® Paris, där gratis parkering finns.

Avstånd till Disneyparkerna

Med bil: 15 minuter i bil och gratis parkering vid nöjesparkerna

* Det krävs egen bil för att nå resorten, samt till och från nöjesparker, eftersom det inte finns några bussförbindelser.