Parkerna

Disneyland® Paris erbjuder två fantastiska parker med tillhörande underbara länder. Disneymagin väcks till liv när du möter de berömda Disney-figurerna och få uppleva de färgglada paraderna och föreställningarna. Välj bland över 50 åkattraktioner som ger magiska upplevelser för alla åldrar, och se fram emot att äta på några av de ca 50 olika restaurangerna, med mat från världens alla hörn! Oavsett var du befinner dig i parkerna blir du mött av massor av spännande attraktioner, aktiviteter och smaker - du kommer säkert inte att bli uttråkad!

Disneyland Paris är den perfekta miljön för en sagolik familjesemester ni sent kommer att glömma. De två parkerna, Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park, är båda uppbyggda av olika länder med varierande teman. Utforska Adventureland® och träffa den oförskräckta piraten Jack Sparrow, besök Fantasyland® och ha en pratstund med Alice i Underlandet, eller ta en sväng förbi Discoveryland® om du alltid har drömt om att träffa dina Star Wars-hjältar. Om du är mer intresserad av hur Disney-figurerna har kommit till, finns det också gott om möjligheter för detta! Besök bland annat The Production Courtyard eller Toon Studio i Walt Disney Studios® Park, där dina Disney-drömmar säkert kommer att uppfyllas!

I Disneyparkerna finns många olika parader och föreställningar, som varierar efter årstid och teman. Det finns parader och föreställning varje dag, både under dagen och på kvällarna, där färgstrålande föreställningar utan tvekan kommer att bli en stor upplevelse för de yngsta i familjen! Ta en promenad längs Main Street U.S.A. i Disneyland® Park och upplev dina favorit Disney-figurer som väcks till liv - med sina färgglada kostymer och den magiska musiken i bakgrunden!

Förutom alla hisnande parader och föreställningar, finns det olika evenemang i alla tre parker, vilka mestadels är säsongsbetonade. Hoppa t.ex. i cowboystövlar och bli en del av Vilda Västern, var med och fira påsk, eller gläd dig till en brakfest när Disneyland® Paris firar Halloween! Du har också möjlighet att träffa några av dina älskade Disney-figurer, då det i alla tre parker finns Meet 'n' Greet! Bland annat kan du ha turen att få träffa Aladdin, Darth Vader eller Musse Pigg!

När du har fått nog av åkattraktioner och aktiviteter kan du utforska Disneys magiska stad, Disney Village®. Disney Village® är ett riktigt paradis för dem som gillar att shoppa! Här finns en helt fantastisk och mysig atmosfär som du inte vill missa. Här finns aktiviteter för hela familjen och det finns både möjlighet att gå i butiker, gå på restaurang, se föreställningar, gå på bio och mycket mer.

När du rör dig runt i parkerna möts du av härliga dofter från alla läckra restauranger! I Disneyland® Paris parker finns det cirka 50 bra restauranger, så det kommer utan tvekan att finnas något för alla åldrar och smaker. Från traditionella amerikanska diners och italienska pizzerior till fina franska restauranger och mellanösternkaféer, möjligheterna är många!

Läs mer om parkerna genom att klicka nedan

I och runt Disneyland® Paris parker finns ett bra urval av hotell. Du kan välja mellan åtta olika hotell, varav de flesta ligger inom gångavstånd till Disneylands parker.

Dessutom kan du med fördel köpa din entrébiljett till Disneyland® Paris från oss, och redan nu bestämma hur du vill komma dit - om du vill veta mer kan du läsa om de olika transportsätt som vi erbjuder på Magic Tours.

Läs mer om parkerna genom att trycka dig vidare nedan:

DISNEYLAND® PARK

WALT DISNEY STUDIOS® PARK

DISNEY VILLAGE®