Discoveryland

Spänn säkerhetsbältet, du kommer nu in i framtiden! Här kan du resa i tid, delta i stjärnonas krig och göra en resa från jorden till månen skjuten ur en gigantisk kanon. Du befinner dig i ett högteknologiskt universum där gränserna går långt bortom din vildaste fantasi.

 

Åkattraktioner

Autopia

Hoppa in i förarsätet och dundra runt det färgstarka landskapet i din egen bil.

Ta en plats i en framtidsbil, somden var tänkt av uppfinnare på 1950-talet, och trampa på gasen när du åker på en slingrande och pittoresk åktur. Dra åt selen medan du susar runt eller driver iväg på en avslappnad tur på landsbygden, medan vi firar automobilens utopi.

 


Buzz Lightyear Laser Blast

Storma ut i rymden och hjälpa Buzz i kampen mot Zurg på laserskjutbanan.

Den onde kejsaren Zurg stjäl batterier från hjälplösa leksaker så att han kan bygga ett nytt förstörelsevapen - och Buzz Lightyear behöver din hjälp! Som Junior Space Ranger, är det upp till dig att kontrollera en XP-40-rymdskepp genom den obskyra Gammakvadranten och avfyra lasrar från kanonen ombord för att stoppa Zurg och för att få poäng.

 

Les Mystères du Nautilus

Fortsätt din färd genom Discoveryland® och för ditt lag till Jules Vernes Nautilus för en tur där tentakler överraskar.

Dyk ner i Jules Vernes fantasi ombord på Kapten Nemos historiska ubåt. När du vandrar i korridorerna, upptäcker du några av sjöfararens hemligheter. Men låt inte det lugna vattnet lura dig, för det finns faror som döljer sig under den mörka ytan.

  

Orbitron®

Prova ditt eget rymdskepp högt uppe på himlen över Discoveryland® bland ett glimmande universum av planeter i omloppsbana.

Gör dig redo att fara med raket till de mest avlägsna platserna i rymden i denna retro-Orbitrontur, inspirerad av Leonardo da Vincis visionära ritningar av solsystemet. Det är snabbt, det är futuristiskt, och det är du som är kaptenen när du skeppets höjd, medan det virvlar runt en galax av planeter högt över åkturerna och ljuden av Discoveryland.

 

Star Tours: The Adventures Continue*

Känn kraften när tryckvågen träffar i Star Wars.

Gör dig redo för ännu mer intergalaktisk spänning med Star Tours: The Adventures Continue* i Discoveryland®. Rebeller i alla åldrar stiger ombord på en Starspeeder 1000 för att ge sig ut på en spännande resa i 3D till imponerande stjärnsystem och krigshärjade världar från Jakku och Hoth till Tatooine och till och med till Dödsstjärnan.
Med den avancerade teknologin och över 60 uppdragskombinationer, är detta en upplevelse som kommer att överraska även den mest trogna Jedin i galaxen.

  

Star Wars Hyperspace Mountain

Kasta dig ut och kämpa mot det onda imperiet i denna klassiska åktur.

Flyg in i Star Wars Hyperspace Mountain för att delta i ett spännande övertagande av en klassisk åktur. Anmäl dig hos rebellerna och bli informerad av Amiral Ackbar. Ditt uppdrag är att flyga ett spaningsskepp och spionera på imperiets Star Destroyer.
Det är en fälla!
Till amiralens förtvivlan väntar imperiet på dig och välkomnar dig - i full rustning! Nu är det upp till dig och din X-Wing-eskort att bana väg framåt, genom en svärm av livsfarliga TIE fighters för att spränga den hotande Star Destroyern i luften. Kommer kraften att vara med dig hela vägen?
Med en frenesi av röd och grön blastereld, det onda surrandet av TIE fighters och imponerande Star Wars™ bakgrundsmusik, är Star Wars Hyperspace Mountain inte mindre än en fantastisk upplevelse för de mest trogna anhängare av kraften.

 

Star Wars: Path of the Jedi

Upplev ikoniska filmögonblick från Star Wars-universumet, med stor spänning från filmerna, inklusive den sista episoden av sagan, Star Wars: The Force Awakens!

Missa inte när Luke Skywalker's hjälteberättelse kommer till liv genom denna Star Wars-samling av kortfilmer!
När Luke växte upp på ökenplaneten Tatooine drömde han om spännande äventyr bland stjärnorna. Han övade sig i att kontrollera kraften, omedveten om att resan framför skulle få  dessa drömmar att gå i uppfyllelse! Den unge bondpojken som snart skulle bli en sann Jedi-mästare, drar iväg för att rädda prinsessan Leia Organa från det onda galaktiska imperiet. Med hjälp av en charmig skurk som heter Han Solo, räddar Luke den orädda Leia, som skulle visa sig vara hans syster. Den modiga trion går i spetsen för rebellerna i deras strävan att besegra Darth Vader, utplåna den mörka sidan och återställa republiken. Därefter återvänder de med nya modiga hjältar och okända skurkar i det sista avsnittet, Star Wars: The Force Awakens.

  

Welcome to Starport: A Star Wars Encounter

Se fram emot ett intergalaktiskt möte med en av de välbekanta ansiktena från den berömda sagan, såsom den skräckinjagande Sithlorden Darth Vader i egen hög person.

Möt upp vid Starporten i Discoveryland och se fram emot ett oförglömligt möte med karaktärerna i Star Wars™. Var redo för ett möte med en värld av mörka krafter, då Darth Vader regelbundet vandrar runt i denna del av parken. Men frukta inte. När den olycksbådande Sithlorden är ute och reser och försvarar riket, ersätts han alltid av en av de andra hjältarna från Star Wars-sagan.


 

Restauranger och butiker

I Discoveryland finns det gott om olika magiska matalternativ.

Buzz Lightyear's Pizza Planet Restaurant
Efter en lång dag i Disneyland® Park, står Buzz Lightyear redo med en buffé med galaktiska dimensioner. Här kan du äta pizza och pasta till ni spricker.

  • Allt du kan äta-buffé

 

Café Hyperion
Besök Disneyland® Paris största snabbmatsrestaurang i en gigantisk högteknologisk hangar och ät hamburgare medan du tittar på film eller liveshow om luftskeppet Hyperion.

  • Snabbmat

Annat

An Encounter with Darth Vader

Kom och känn den fenomenala kraften som utgår när du möter en karaktär från Star WarsTM, såsom den skräckinjagande sithlorden Darth Vader i egen hög person, i en galax långt långt borta.
Plats: Starport - Discoveryland.
Se öppettider för parkens program.

 

Mickey’s PhilharMagic: Disneyland Paris Edition

Födelsedagar skall firas med vänner, och Musses bästa vän Kalle och har förberett en överraskningsshow där du kan uppleva de mest oförglömliga Disney-sångerna och historier. Gör dig redo att uppslukas av magin i Disneys animationer i denna 4D-upplevelse med Musse Pigg, Kalle Anka och många andra älskade Disney-figurer.

En konsert för ögon och öron:
Disney-magi möter Disney-musik i detta spektakulära 4D fantasy-äventyr med Kalle Anka.
Följ med i Kalle på en häpnadsväckande rundtur bland några av de mest minnesvärda låtarna i Disneys tecknade historia.