Disneyland® Park

Disneyland® Parks 5 magiska länder är fyllda med klassiska sevärdheter där du kan träffa pirater, äta lunch med prinsessorna, och uppleva fantastiska shower och parader.


Parader & shower

Disneyland® Paris är öppet varje dag året runt med magiska upplevelser, anpassade till årstiderna. Förutom alla fasta attraktioner i nöjesparkerna, finns det möjlighet att uppleva olika parader och shower under hela året.

Obs:
Ändringar kan ske i schemat av nämnda parader och shower, eller de kan bli inställda, vilket är anledningen till att vi rekommenderar att ni hämtar det aktuella programmet i City Hall i Disneyland® Park eller i Studio Service på Walt Disney Studios® Park, så att ni kan hålla er uppdaterade med program för de enskilda dagarna.

Äventyrsvals med Disneyprinsessorna

Disney Illuminations®

Disney Starts on Parade


Karta

Detaljerad karta över parkerna lämnas ut vid ankomst till hotellet eller vid ingången till parkerna.


Öppettider

Disneyland® Paris är öppet året runt. De faktiska öppettiderna uppdateras kontinuerligt och kan normalt ses ca tre månader framåt.

När du bor på ett av Disneys egna hotell, Village Nature Paris eller Disney’s Davy Crockett Ranch kan du dra fördel av Extra Magic Time, vilket innebär att du har tillgång till båda parkerna en timme före ordinarie öppettid, på de flesta dagar.

De fem länderna

Disneylands magiska rike består av fem länder och berättelsen börjar i Main Street, USA® i början av 1900-talet, där du upplever charmen från den gamla goda tiden i en liten amerikansk stad. I Frontierland® du kan sadla om till vilda västern. Ta kompassen och sätt kursen mot Adventureland®, fylld med mystik och spännande upplevelser från den afrikanska och indiska djungeln. Om du fortsätter till Fantasyland® blir dina drömprinsessor- och prinsar verklighet. I Discoveryland® kan du prova de berömda uppfinningarna med tidsmaskinen, en resa till månen eller delta i Star Wars.

Adventureland®

Frontierland®

Main Street, U.S.A®

Fantasyland®

Discoveryland®

Observera att vissa turer i parken kan vara tillfälligt stängda på grund av renovering och underhåll. Här kan du se en lista över eventuellt stängda attraktioner.