Disney Village®

Precis innan Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park ligger Disney Village®. Här finns stora flotta butiker, ett stort urval av läckra restauranger, Frankrikes största bioduk i IMAX-biografen samt magiska shower.

Njut till exempel av den fantastiska Buffalo Bills Vilda västern-show, medan ni äter en autentisk cowboymiddag. Ni får en underhållande show med legendariska Buffalo Bill som värd, som presenterar både Sitting Bull och Annie Oakley. Ni får vilda skjutdueller, läckra stunttrick, och så tittar Mimmi och Musse förbi! Kanske vill du se allting ovanifrån i en varmluftsballong. Alla som besöker Disneyland® Paris bör gå på en promenad längs gatan i Disney Village® och känna den mysiga magiska stämningen.

Åkattraktioner och aktiviteter i Disney Village® ingår inte i entrébiljetten.

Restauranger

Besök en av de många restaurangerna i Disney Village®, antingen under en paus mitt på dagen eller till kvällen på vägen hem från parkerna. Här finns gott om alternativ för att få en lätt måltid eller en stor buffé.


I Disney Village® finns butiker för varje smak. Allt är möjligt, oavsett om du ska ha souvenirer med hem i form av nallebjörnar, kläder, LEGO eller till och med konst. Alla kan få sin shoppingglädje i Disney Village®, där du kan promenera nedför gatan till musik från nya och äldre Disney®-klassiker.

Översikt

Disney Fashion
Kläder och accessoarer.

Disney Store
Kläder, accessoarer, presenter, inredningsdetaljer, leksaker, nallebjörnar och pins.

The Disney Gallery
Konst och samlarobjekt.

World of Disney
Kläder, accessoarer, presenter, inredningsdetaljer, leksaker, nallebjörnar, konst, samlarobjekt, bilder, media, Disney Light-Up Ears, kostymer och pins.

The LEGO® Store
Leksaker

World of Toys
Leksaker, nallebjörnar och kostymer.

Boutique King Ludwig's Castle
Kläder, accessoarer, presenter, inredningsdetaljer, leksaker och nallebjörnar.

Boutique Planet Hollywood
Kläder, accessoarer, presenter och inredningsdetaljer.

Boutique Rainforest Café
Kläder, accessoarer, presenter, inredningsdetaljer, leksaker och nallebjörnar.

Underhållning

Det finns mycket mer än restauranger och butiker i Disney Village®. Se till exempel Disneyland® från ovan eller upplev en magisk show.

Gaumont biografkomplex

Filmälskare blir bortskämda i detta enorma och sofistikerade biografkomplex i Disney Village®.

Med 15 stora filmdukar med den senaste ljudteknologin är detta den ultimata platsen att luta sig tillbaka på, eller sitta på kanten av sätet och uppleva bion när den är som bäst.

Konserter hos Billy Bob's

Varje kväll är det livekonserter med pop-rock, blues, country, salsa, m.m. Samtidigt som du kan ta en drink eller snacks på Billy Bob's.

Slå upp svängdörrarna till denna salong och kliv rakt in i Texas. Baren, med sina 3 våningar, vetter mot en scen där Elvis-hyllningar agerar live, rock’n’roll-band och jazzmusiker spelar och förtrollar, samtidigt som du kan njuta av en drink efter egen önskan samt snacks och tapas. Missa inte danslektionerna: salsa på tisdagar, rock på onsdagar och country på söndagar! Det finns även en ät-så-mycket-du-kan Tex-Mex-buffé i restaurangen La Grange på andra våningen i Billy Bob's.

PanoraMagique

Underhållningen når nya höjder när du svävar i en av världens största varmluftsballonger och får ett helt nytt perspektiv på Disneys magi.

PanoraMagique erbjuder upp till 30 gäster, på samma gång (beroende på väderförhållanden), möjlighet att njuta av en 6-minuters resa med en oöverträffad 360º utsikt över Disneyland® Paris - ibland med sikt på upp till 20 kilometer! Denna heliumfyllda sfär, som ligger vid Lake Disney i Disney Village®, ger en upplyftande upplevelse för alla.

Stadium

Njut av en rad gammaldags, moderna och högteknologiska spel i arkadarenan.

Gå över till Disney Village® och fördjupa dig i de skarpa ljusen, surret och spelrekorden i arkadens spelparadis. Det finns något för alla åldrar, med knapphamrande arkadklassiker, körsimulatorer, sportutmaningar, dansmaskiner och massa mer.

OBS: Spelen i Stadium kräver mynt och kontanter om du vill spela.

Buffalo Bill's vilda västern-show... med Musse & vänner!

Dra åt pistolbältet och rid rakt in i hjärtat av den gamla västern till den största Disney-middagsshowen i Europa.

Du kan sadla upp och bevittna hur västern vanns i denna spektakulära och pistolsvingande show, live i arenan. Värden är den legendariska Buffalo Bill, och kändisar som indianhövdingen Sitting Bull, Annie Oakley och The Rough Riders gestaltar mytomspunna stunder från vilda västerns historia med både djärva dueller och sensationella stunttrick. Plus speciella framträdanden av Musse och hans vänner för att hjälpa dig att heja på.

All detta tumult får magen att kurra. Så vi har förenat upplevelsen av god och enkel mat från vilda västern: majsbröd, boskapsuppfödarens chiligryta, texaspanna, gammaldags klyftpotatis och varm äppeldessert med vaniljglass, och du kan skölja ner allt med vatten, öl, Coco-Cola, te eller kaffe. Vad sägs om det, vicesheriffen?