Öppettider i Disneyland® Paris

Här kan du skapa dig en överblick över öppettiderna i Disneyland® Paris, både i Disneyland Park och Walt Disney Studios Park

Parade med Disney figurer

Disneyland® Paris har öppet året runt, men båda parkerna har mycket varierande öppettider. Tiderna beror på årstiden och speciella aktiviteter eller om säsongsbestämda evenemang sker, i så fall utökar parkerna ofta deras normala öppettider, och håller öppet längre.

Öppettider för Disneyland Park och Walt Disney Studios Park

På grund av COVID-19 kan öppningstiderna ändra sig i takt med världssituationen. Det kan därför vara en bra idé att dubbelkolla öppettiderna för den aktuella dagen på er resa.

Disneyland Park

Vardagar: 09:30-18:00

Lördag och helgdagar: 09:30-20:00

Söndag: 09:30-19:00

 

Walt Disney Studios Park

Vardagar: 11:00-16:00

Lördag, söndag och helgdagar: 09:30-18:00

 

Säsongsbestämda evenemang

Disneyland Park har många säsongsbestämda evenemang som kan medverka till att öppettiderna kan ändra sig. I Walt Disney Studios Park är det endast Marvel Season of Super Heroes som påverkar parkens öppettider i år. Nedan kan du läsa mer om dessa evenemang, som du utan tvekan kan gläda dig till.

Disneys Halloween-festival

Upplev denna ohyggliga festival i Disneyland Paris. Du får t.ex. möjlighet att möta den otäcka havshäxan Ursula och andra onda Disney-skurkar.

Disneys förtrollande jul

Kom i julstämning när Disneyland Park bjuder på fantastiska julparader, en gigantisk julgran och förtrollande julstämning.

Frost-Fest

Upplev magin till Frost-festen där du kan följa med Anna och Elsa på ett fantastiskt äventyr.

Lejonkungen- och Djungelfestival

Gläd dig till Djungelfestivalen där du kan möta välkända Disney-figurer och komma i riktig djungelstämning.

Marvel Season of Super Heroes

Upplev den episka Marvel Season of Super Heroes, där du kan möta några av dina favorithjältar.

När skall vi besöka Disneyland® Paris?

För att få mest ut av er vistelse i Disneyland® Paris, får ni här några hjälpande råd när I beställer er resa. Om ni önskar en mindre kaotisk vistelse med färre människor i parken är det bäst att boka mitt i veckan, t.ex. tisdag till torsdag, med avresa från mitt i januari till mitt i mars, eller mitt april till mitt maj. Den största fördelen med att besöka parkerna på dessa tidpunkter är de korta köerna, dock kan det finns färre planerade evenemang och stora shower under dessa perioder.

Om du i motsättning till ovanstående älskar att vara bland många människor, och inte vill gå miste om shower och aktiviteter, skall ni planera ett helgbesök till Disneyland® Paris under sommarmånaderna, eller vid speciella säsongsbestämda evenemang. Här är det som nämnt utökade öppettider, så du kan få ut så mycket som möjligt av er vistelse.