Om Magic Tours

Magictours ApS är en del av Ruby Rejser

Magic Tours ApS är den tidigare Pan Travel A/S, som bildades 1983 när vi separerade från bussbolaget Pan Bus, som har rötter som går hela vägen tillbaka till 1921.

Under många år arrangerade vi främst bussresor till olika europeiska destinationer.
 
I 1992 öppnade Disneyland® Paris, och vi var med ända från starten; därför är vi idag som "Selected Tour Operator" Danmarks ledande arrangör av resor till Disneyland® Paris.
 
Som vårt namn, Magic Tours, antyder sysslar vi idag uteslutande med resor till Disneyland® Paris och ger inte längre traditionella bussresor.
 
När du bokar din semester med Magic Tours, kan du välja mellan att kör-själv-, buss- och flygresor, naturligtvis kombinerat med vistelser och massor av upplevelser i Disneyland® Paris.

  

Välj mellan buss, kör själv eller flygplan

Oavsett om du föredrar att åka med vår lyxbuss, köra själv eller hoppa på planet till Disneyland® Paris, kan du tryggt räkna med vår erfarna och kunniga personal. Vi kommer att göra allt för dig och din familj, eller vem du annars önskar att dela upplevelsen med, att ha en fantastisk semester i Disneyland® Paris.

Vi känner till alla skrymslen och vrår i Disneyland® Park, som inkluderar Main Street, USA®, Frontierland®, Adventureland®, Fantasyland® och Discoveryland®, precis som vi gärna bjuder in dig på en rundtur i filmens fantastiska universum på Walt Disney’s Studios® Park.

Fråga oss också om hotellen i Disneyland® Paris, som är ett kapitel för sig, så berättar vi allt om Disneys vackra hotell, belägna i parken på behagligt gångavstånd till alla attraktioner. Du kan bo på Disney’s Davy Crockett Ranch®, Disney’s Hotel Santa Fe®, Disney’s Hotel Cheyenne®, Disney’s Sequoia Lodge®, Disney’s Newport Bay Club®, Disney’s Hotel New York® eller på Disneyland® Hotel.

Varje hotell har sitt tema och sin speciella atmosfär, men den goda kvaliteten och servicen har de alla gemensamt. Möjligheterna är oändliga och vi hjälper dig att hitta den rätta lösningen för din semestervistelse.

Disneyland® Paris är lika med stjärnstoff, glädje, fest och färger - och nyckeln du får från oss. Ring Magic Tours idag - vi hjälper dig att öppna dörren till din drömsemester!

Bokningstips! Visste du att du första skall betala resans fulla pris 65 dagar före ankomstdatum! Njut av bekvämligheten med att betala i 2 enkla omgångar; Deposition 4 dagar efter bokningen och restbeloppet 65 dagar före ankomstdatum.

  

Kontakta oss

Adress:
Magic Tours ApS, Europaplads 16 1. sal, 8000 Aarhus

Telefon:
+45 70 13 03 30

E-post:
info@magictours.dk

Öppettider:
Måndag-fredag 9.00-15.00