Om Magic Tours

Magictours ApS är en del av Ruby Travel och Nordens ledande arrangör av Disneyresor

Sedan öppnandet av Disneyland® Paris 1992 har Magictours ApS varit en regelbunden del av den magiska nöjesparken. Vi var med från början och därför är vi idag "Selected Tour Operator" och Nordens ledande arrangör av resor till Disneyland® Paris.

Som vårt namn, Magic Tours, återspeglar, hanterar vi idag uteslutande resor till Disneyland® Paris. När du bokar din semester på Magic Tours kan du välja mellan kör-själv-, buss- eller flygresor, naturligtvis kombinerat med boende och massor av upplevelser på Disneyland® Paris.

2019 blev Magictours ApS en del av den aktiva resebyrån Ruby Rejser, och magin fortsätter med oförminskad styrka under ett nytt tak. Ingen känner Disneyland® Paris bättre än vi, och ingen är mer dedikerad till att ge sina gäster en magisk upplevelse.

 

Transport och boende för alla smaker

Oavsett om du föredrar att ta vår lyxbuss, köra själv eller hoppa på planet till Disneyland® Paris kan du räkna med vår erfarna och skickliga personal. Vi kommer att göra allt för att du och din familj, eller vem du än vill dela upplevelsen med, ska få en fantastisk semester på Disneyland® Paris.

Vi känner till varje vrå av Disneyland® Park, som inkluderar Main Street, USA®, Frontierland®, Adventureland®, Fantasyland® och Discoveryland®, och även bjuda in dig på en rundtur i filmens underbara universum i Walt Disneys Studios® Park.

Fråga oss också om hotellen i Disneyland® Paris, som är ett kapitel i sig. Då berättar vi allt om Disney härliga hotell, som ligger i parken på bekvämt gångavstånd till alla attraktioner. Du kan bo på Disney Davy Crockett Ranch®, Disney Hotel Santa Fe®, Disney Hotel Cheyenne®, Disney Sequoia Lodge®, Disney Newport Bay Club®, Disney Hotel New York® - The Art of Marvel eller på Disneyland® Hotel. Varje hotell har sitt eget tema och sin speciella atmosfär, men den goda kvaliteten och servicen delar de alla. Möjligheterna är oändliga och vi hjälper dig att hitta rätt lösning för din semestervistelse.

Disneyland® Paris rimmar med stjärnstoft, glädje, fest och färg - och vi ger dig nyckeln. Ring Magic Tours idag - Vi hjälper dig att öppna dörren till din drömsemester!

 

Kontakta oss

Magictours ApS
- En del av Ruby Rejser

Adress:
Magic Tours ApS
Europaplads 16 1. sal
8000 Aarhus

Telefon:
+45 70 13 03 30

E-post:
info@magictours.dk

Öppettider:
Måndag-fredag 9.00-16.00