FASTPASS Disneyland Paris

Free Standard FASTPASS:

Du är garanterad fantastiska minnen och roliga upplevelser på ett besök i Disneyland Paris två stora parker. När du som besökare reser till Disneyland Paris får alla gäster en FASTPASS-biljett per person och dag. Den här tilläggstjänsten sparar tid och ni behöver inte stå i långa köer för valda turer. På så sätt kan du hinna med fler turer med åkattraktionerna och undvika sura miner från de minsta i familjen. Låter det inte trevligt? Ett Free Standard FASTPASS kan användas i båda Disneyland Paris parker, men majoriteten av FASTPASS-attraktionerna finns i Disneyland Park och parkens fem länder: Adventureland, Frontierland, Discoveryland, Fantasyland och Main Street. När du behöver en paus från åkturerna, kan du ta en promenad förbi Disney Village och prova en av alla läckra restauranger eller titta se en av alla föreställningar. Om du är intresserad av de bästa åkattraktionerna i Disneyland Paris kan du läsa mer om de 5 bästa åken!

En FASTPASS-biljett fungerar så att du går till en FASTPASS-maskin och skriver ut en biljett för den attraktion du vill prova. På denna biljett finns det sedan en tid då du ska komma tillbaka till åkturen och använda din FASTPASS-biljett. Under tiden kan du gå lös i resten av alla fantastiska Disney-attraktioner tills det blir din tur. När biljetten har gått ut kan en ny biljett hämtas för en ny resa. Titta på denna video om hur FASTPASS fungerar.

Med Free Standard FASTPASS får du tillgång till Indiana Jones and the Temple of Peril, Big Thunder Mountain, Phantom Manor, The Twilight Zone Tower of Terror, Peter Pan's Flight, Flying Carpets over Agrabah, Star Tours: The Continue Adventures, Star Wars Hyperspace Mountain och Ratatouille: The Adventure.

Ett FASTPASS är en del av våra magiska tillval, som bidrar till att göra dina upplevelser och din vistelse i Disneyland Paris helt perfekt. Förutom ett FASTPASS kan du köpa ett Photopass, där du får en digital mapp med alla dina bilder tagna under din vistelse på Disneyland Paris - på så sätt kan du spara dina semesterminnen för alltid!

 

Köp av FASTPASS

Du kan också välja att köpa ett FASTPASS om du vill prova fler åkattraktioner än de som erbjuds av Free Standard FASTPASS. Få ut det mesta av din vistelse på Disneyland Paris och undvik alla långa köer vid dina favoritturer. Det finns både ett Super FASTPASS för tre familjeturer samt för tre vilda turer, och en Ultimate FASTPASS, där du kan välja mellan att prova alla åkattraktioner en gång eller ha obegränsad tillgång till FASTPASS-attraktioner. Dessutom kan du ha turen att få ett VIP FASTPASS om du bor i en Suite eller Castle Club.

Sammanlagt finns det något för alla åldersgrupper, önskemål och behov. Slösa inte bort din tid i köerna och få mer tid att uppleva parkerna och åkattraktionerna genom att köpa ett FASTPASS!

Super FASTPASS - 3 Familjeturer:

Med detta FASTPASS får du tillgång till Flying Carpets over Agrabah, Peter Pan's Flight och Ratatouille: The Adventure en gång samma dag, där slipper du kön och kan gå direkt till FASTPASS-entrén. Detta är ett riktigt bra FASTPASS för de yngsta i familjen eller för dem som varken gillar vilda berg-och dalbanor eller hemsökta hotell.

Pris från 320 SEK/person och dag. 

 

Super FASTPASS - 3 Vilda attraktioner:: 

Detta FASTPASS ger dig tillgång till Phantom Manor, Star Wars Hyperspace Mountain och The Twilight Zone Tower of Terror en gång samma dag, där du slipper kön och kan gå direkt in i FASTPASS-entrén. Du kommer att bli riktigt förtjust i detta FASTPASS om du gillar adrenalin och inte kan vänta med att prova alla vilda turer!

Pris från 320 SEK/person och dag. 

 

Ultimate FASTPASS - Alla FASTPASS forlystelser én gång:

Gillar du inte att köa, men vill prova alla turer minst en gång? Då är ett Ultimate FASTPASS rätt FASTPASS för dig! Med detta FASTPASS får du tillgång till alla FASTPASS-turer en gång samma dag, där du slipper kön och kan gå direkt in i FASTPASS-entrén. Följande turer är FASTPASS-attraktioner:

Phantom Manor
Star Wars Hyperspace Mountain 
The Twilight Zone Tower of Terror
Flying Carpets over Agrabah
Peter Pan's Flight
Ratatouille: The Adventure
Big Thunder Mountain
Indiana Jones and the Temple of Peril
Star Tours: The Adventures Continue

Pris från 640 SEK/person och dag. 

 

Ultimate FASTPASS - Alla FASTPASS forlystelser obegränsat:

Med detta FASTPASS får du tillgång till alla FASTPASS-turer så många gånger du vill samma dag, då slipper du kön och kan gå direkt in i FASTPASS-entrén. Du kommer att kunna uppfylla alla dina Disney-drömmar, och du kan prova en mängd attraktioner på bara en dag! Attraktionerna är samma som för "Ultimate FASTPASS - Alla FASTPASS-attraktioner, en gång". 

Pris från 1.275 SEK/person och dag.

VIP FASTPASS:

Alla gäster som bor i Suiter eller Castle Club är försedda med ett VIP FASTPASS som fungerar på samma sätt som "Ultimate FASTPASS - Alla FASTPASS-attraktioner, obegränsat"

Obs: Om du önskar köpa samma slags FASTPASS för flera dagar, kontakta kontoret på: +45 70 13 03 30. Med reservation för utsålda FASTPASS.