Disneyland® Paris run weekend

Disneyland® Paris Run Weekend är ett löpäventyr genom fantasins värld och en resa du aldrig kommer att glömma. Om du tidigare har fått gåshud av en jublande publik, blir det alldeles speciellt på Disneyland® Paris när Musse Pigg, Långben, Kalle Anka och alla andra älskade figurer hejar på tillsammans med publiken. Och vi vågar garantera att du helt kommer att glömma trötta ben och ömma fötter.

Barnlopp - 5 km, 10 km och 21 km

Oavsett om du ser dig själv som en erfaren löpare eller precis har börjar springa, finns det något för de flesta när det gäller Disneyland® Paris Run Weekend.

Till exempel kan de minsta barnen (1 till 12 år) delta i en spektakulär barntävling (antingen 100 meter för 1-3-åringarna, 200 meter för 4-7-åringarna eller 1 km för 8-12-åringarna) som äger rum vid den vackra Disneysjön. En stor upplevelse för de små - men också för de föräldrar som står vid sidan och jublar.

Dessutom kan du prova på det populära 5 km-loppet på Walt Disney Studios® Park, där hela familjen kan delta (från 5 år) och som garanterat ger permanenta smilrynkor. Alla barn mellan 5 och 12 år måste åtföljas av en vuxen. Det finns också möjlighet att delta i ett fantastisk 10 km-lopp runt parkerna i Disneyland® Paris (från 14 år) innan startskottet till den stora tävlingen ljuder, nämligen Disneyland® Paris Halvmaraton.

Sist men inte minst finns det möjlighet att delta i Disneyland® Paris Halvmaraton. Loppet erbjuder 21,1 fantastiska kilometer i och utanför parkerna. Enligt fransk lag måste ett läkarintyg fyllas i, det skickas ut av oss.

Dessutom finns möjligheten att anmäla sig till två utmaningar - 31K Challenge respektive 36K Challenge. Här kan du utmana dig själv med antingen 10 km-loppet åtföljt av det stora halvmaratonet (31K Challenge) eller ta den ultimata utmaningen med både 5 km- och 10 km-loppet och avsluta med halvmaratonet.

Priser och tider 2021

Startnummer för Disneyland® Paris Run Weekend finns endast i begränsat antal. Med reservation för utsålda nummer.

Lopp Tid Pris
Halvmarathon 21 KM (över 18 år) info följer - SEK  
Disneyland® Paris 10 KM (över 14 år) info följer - SEK
Disneyland® Paris 5 KM (över 5 år) info följer - SEK
Barntävlingar - 100m, 200m och 1 kilometer (1-12 år)   info följer - SEK
DLP 36K utmaning info följer - SEK
DLP 31K utmaning info följer - SEK

Pasta Dinner

Ta med familjen och njut av en lördagskväll med pastafest på Hotel Newport Bay Club. Tanka depåerna innan den stora tävlingen och njut av den stora pastabuffén med lugn musik i bakgrunden.

RunDisney Health & Wellness Expo

Startnummer till loppen kan hämtas från torsdagen före tävlingshelgen på Disneyland® Paris, och det är en bra idé att ta en ordentlig titt inne i Expon, som är packad med enastående Disney-varor. Här kan du lätt få några timmar att gå, och vi garanterar att du kommit i löpstämning.

Öppettider Expo  
Torsdag 15.00 - 20.00
Fredag 10.00 - 20.00
Lördag 09.00 - 19.00

Upplev magin som aldrig förr

En löphelg på Disneyland® Paris är naturligtvis inte bara ett lopp. Det är också allt annat. Magiska parader, imponerande föreställningar, attraktioner som gör att du tappar andan, och en utsmyckning du aldrig blir färdig att titta på. Under hela din vistelse bor du och din familj på ett av Disneyland® Paris fantastiska temahotell och kan gå till och från parkerna som ni vill.

Professionella arrangörer

Disneyland® Paris Magic Run Weekend erbjuds uteslutande av Magic Tours, som ända sedan Disneyland® Paris öppnade har varit en auktoriserad researrangör - i nära samarbete med vårt systerföretag Marathon Travel Club, som är Danmarks största, mest erfarna specialistarrangör av resor till tävlingar över hela världen. Så du är i de allra bästa händerna.

Vi ses på startlinjen!