Disneyland® Paris run weekend

 

Disneyland® Paris Run Weekend är ett löparäventyr genom fantasins värld och en resa du aldrig kommer att glömma. Om du har fått gåshud från en jublande publik tidigare kommer det att bli speciellt på Disneyland® Paris när Musse Pigg, Långben, Kalle Anka och alla andra älskade karaktärer hejar på dig med publiken. Och vi vågar garantera att du kommer att glömma ömma ben och trötta fötter.

Barnlopp: 5 km, 10 km och 21 km

Oavsett om du ser dig själv som en erfaren löpare eller precis har börjat springa, finns det något för de flesta när det gäller Disneyland® Paris Run Weekend.

Till exempel kan de minsta barnen (1 till 12 år) delta i ett spektakulärt barnlopp (antingen 100 meter för 1-3-åringarna, 200 meter för 4-7-åringarna eller 1 km för 8-12-åringarna) som äger rum vid den vackra Disneysjön. En stor upplevelse för de små, men också för föräldrarna som står vid sidan om och hejar.

Dessutom kan du prova på det populära 5 km-loppet i Walt Disney Studios® Park, där hela familjen kan delta (från 5 år) och som garanterat ger permanenta smilgropar. Alla barn mellan 5 och 12 år måste åtföljas av en vuxen. Det finns också möjlighet att delta i ett fantastiskt 10 km lopp runt parkerna i Disneyland Paris (från 14 år) innan starten av det stora loppet, nämligen Disneyland® Paris Halvmaraton.

Sist men inte minst finns det möjlighet att delta i Disneyland® Paris Halvmaraton. Loppet bjuder på 21,1 fantastiska kilometer i och utanför parkerna. Enligt fransk lag är det ett krav att fylla i ett läkarintyg som skickas från oss.

Dessutom är det möjligt att registrera sig för två utmaningar - 31K Challenge och 36K Challenge. Här måste du utmana dig själv med antingen 10 km-loppet följt av det stora halvmaratonloppet (31 K Challenge) eller anta den ultimata utmaningen med både 5 km-loppet + 10 km-loppet och det sista halvmaratonloppet.

Alla lopp är tyvärr inställda för 2023

Priser og tider

Startnummer till Disneyland® Paris Run Weekend finns endast i begränsat antal. Vi reserverar oss för utsålda nummer.

Lopp Tid Pris
Halvmaraton 21 KM (över 18 år) - -
Disneyland® Paris 10 KM (över 14 år) - -
Disneyland® Paris 5 KM (över5 år) - -
Barnlopp - 100m, 200m och 1 kilometer (1-12 år) - -
DLP 36K Challenge - -
DLP 31K Challenge - -

Pasta Dinner

Ta med familjen och njut av en lördagskväll med Pasta Party på Hotel Newport Bay Club. Tanka depåerna inför storloppet och njut av den stora pastabuffén med stillsam musik i bakgrunden.

RunDisney Health & Fitness Expo

Tävlingsnummer kan hämtas från torsdagen före tävlingshelgen på Disneyland® Paris, och det är en bra idé att ta dig tid att ta en titt inuti Expo, som är fylld med unika Disney-varor. Här kan du enkelt få några timmar att gå, och det finns en garanti för att komma in i ett löpande humör.

Öppningstider Expo
Torsdag 15.00 - 20.00
Fredag 10.00 - 20.00
Lördag 09.00 - 19.00

Upplev magin som aldrig förr

Naturligtvis är en löparhelg på Disneyland® Paris inte bara ett lopp. Det finns allt annat också. Magiska parader, imponerande shower, åkattraktioner som tar andan ur dig och en dekoration du aldrig kommer att titta på. Under hela din vistelse kommer du och din familj att bo på ett av Disneyland® Paris fantastiska temahotell och kan gå till och från parkerna som du vill. Se fram emot en magisk resa som du aldrig, aldrig kommer att glömma.

Professionella arrangörer

Disneyland® Paris Magic Run Weekend erbjuds exklusivt av Magic Tours, som ända sedan Disneyland® Paris öppnade har varit en auktoriserad researrangör, i nära samarbete med vårt företag Marathon Travel Club, som är Danmarks största, mest erfarna och specialiserade arrangör av resor till tävlingar över hela världen. Så du är i de allra bästa händerna.

Vi ses på startlinjen!