Prinsesslopp

 

Har du både en prinsessa gömd inne i dig och massor av fart i blodet? Släpp då lös din inre energibomb på årets Disneyland® Paris Princess Run. Här kan du springa tillsammans med de berömda och älskade Disneyfigurerna i en äventyrstävling genom parkerna, och du kommer att känna magin ända till mållinjen.

Prinsesseløb Disneyland Paris

Fyra olika lopp

Även äkta prinsessor kan ibland behöva hoppa i löparskor och dra iväg i hög hastighet, och lyckligtvis finns det gott om möjligheter för det i Disneyland® Paris magiska värld. Disneys prinsesslopp är perfekt för dem som älskar fart och skoj, men som inte vill ge sig i kast med vare sig halva eller hela maratondistanser. För detta löpevenemang kan du välja mellan fyra olika utmaningar och vi vågar garantera att det finns en löptur som passar både stora och små prinsar och prinsessor.

Förbered dig på att vinka som en kunglighet när du springer genom de färgglada gatorna, packade med jublande och klappande åskådare som hejar på dig hela vägen till målgång. Det är utan tvekan den mest förtrollande löpmiljö du någonsin kommer att uppleva. Läs mer om de olika tävlingsdistanserna nedan.

  • Barnloppet är en spektakulär möjlighet för de minsta prinsarna och prinsessorna. Här kan du välja mellan en 100-meters sträcka (för 1-4-åringar), en 200-meters sträcka (för 5-7-åringar) eller 1 km (för 5-12-åringar). Upplevelsen är minnesvärd för de små löparna, men minst lika speciell för de föräldrar som står vid sidan och jublar.
  • Disneyland® Paris Princess 5 km är loppet för hela familjen. Vem som helst kan delta, och barn från 5-12 år kan delta i loppet i sällskap med en vuxen, så det är ett perfekt tillfälle att samla hela familjen i ett aktivt evenemang som ger svett i pannan och ett leende på läpparna.
  • Disneyland® Paris Princess 8 km är för energibomberna med lite extra spring i benen. Barn från 9-12 år får deltaga i samband med en vuxen, och tillsammans kan ni springa er till gott humör med era favoritfigurer.
  • Cinderella Challenge är värd en sann Askungenprinsessa. Här kombinerar du Disneyland® Paris Princess 5 km och Disneyland® Paris Princess 8 km, och är för dem som inte kan få nog med löpning, nöje och magi.

All lopp är tyvärr inställda för 2023

Priser och tider

Startnummer för Princess Race finns endast i begränsat antal. Med reservation för utsålda nummer.

Lopp Tid Pris
Disneyland® Paris Princess 10 km (över 9 år) - -
Disneyland® Paris Princess 5 km (över 5 år) - -
Cinderella Challenge: 5 km + 8 km - -
Børneløb - 100m, 200m och 1 kilometer (1-12 år) - -

Upplev magin som aldrig förr

En löphelg på Disneyland® Paris är naturligtvis inte bara ett lopp. Det är också allt annat. Magiska parader, imponerande föreställningar, attraktioner som gör att du tappar andan, och en utsmyckning du aldrig blir färdig att titta på. Under hela din vistelse bor du och din familj på ett av Disneyland® Paris fantastiska temahotell och kan gå till och från parkerna som ni vill.

Professionella arrangörer

Disneyland® Paris Magic Run Weekend erbjuds uteslutande av Magic Tours, som ända sedan Disneyland® Paris öppnade har varit en auktoriserad researrangör - i nära samarbete med vårt systerföretag Marathon Travel Club, som är Danmarks största, mest erfarna specialistarrangör av resor till tävlingar över hela världen. Så du är i de allra bästa händerna.

Vi ses på startlinjen!