Disneyland Paris-appen

Din mobil är din trollstav! Med Disneyland® Paris officiella app har du alla Disney-parkernas magi i din hand. Du kan se väntetider vid attraktioner, reservera bord på restauranger, se tider för shower, köpa Disney Premier Access och mycket mer.

Bordsbeställning

Vi rekommenderar alltid att du beställer bord på Disneyland® Paris restauranger innan ankomst, detta kan göras upp till 12 månader i förväg och gärna så tidigt som möjligt. Detta kan du höra i appen. När du registrerar din hotellreservation i appen får du de bästa möjligheterna för bordreservation. Restaurangerna lägger upp lediga platser löpande, så är du ute i god tid och inte finner den önskade restaurangen, är det möjligt att de inte har lagt upp platser ännu. Här rekommenderar vi att du beställer en annan restaurang först och ändrar reservationen senare, om lediga platser dyker upp på den önskade restaurangen.

Var uppmärksam på att restaurangerna fylls upp snabbt.

Check-in

Du kan spara tid genom att ange din incheckningsinformation i appen innan ankomst. På så sätt får du mer tid att njuta av Disney-parkerna.

Skaffa appen

Ladda ned appen i App Store
Ladda ned appen i Google Play

Disneyland Paris-app