Disneyland Paris

Kan du tänka dig att träffa alla söta Disneyfigurer, prova förtrollande åkattraktioner och titta på imponerande shower? Just nu kan du uppleva det magiska Disneyland® Paris och få upp till 25% rabatt på din vistelse samt halvpension för 0 kr.

 • Upp till 25% rabatt
 • Halvpension för 0 kr alla dagar* (inkluderar frukost på hotellet, samt lunch eller middag på utvalda restauranger)
 • Fri entré till parkerna varje dag*
 • Entré i parker innan alla andra
 • Gäller nedanstående avrese- och bokningsperioder
  * Gäller alla Disney-hotell utom Villages Nature® Paris-hotellet, där det bara är entré och halvpension i 2 dagar, oavsett vistelsens längd.

eller fyll i formuläret och få ett obundet erbjudande

Så länge du är ute i god tid, kan du få ett riktigt bra erbjudande på din semester till Disneyland® Paris. Om du bokar nu får du upp till 25% rabatt på din vistelse, och även halvpension med i priset för följande perioder:

  • Res under vintern 2020/2021:
   Erbjudandet gäller med ankomst från 2 november 2020 till 2 januari 2021 på Disneys egna hotell.
   Vistelsen måste bokas senast den 29 juli 2020.
  • Res under vintern 2021:
   Erbjudandet gäller med ankomst från 3 januari 2021 till 31 mars 2021 på Disneys egna hotell.
   Vistelsen måste bokas senast den 25 november 2020.
  • Res under sommaren 2021:
   Erbjudandet gäller med ankomst från 1 april 2021 till 30 september 2021 på Disneys egna hotell.
   Vistelsen måste bokas senast den 19 augusti 2020.

  OBS! Observera att kampanjen har andra villkor om du bokar din vistelse på Villages Nature® Paris. Vistelser på Villages Nature® Paris ger tillgång till Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park i två dagar - oavsett längden på din hotellvistelse. Halvpension är endast giltigt för de två dagar du har tillgång till parkerna.

   

  Disneyhotellen

  På Disneyland® Paris hittar du ett fantastiskt urval av förtrollande familjehotell, alla med sitt eget unika och magiska Disney-tema. Disneyland® Paris har allt från lyxiga sviter till mysiga stugor i skogen med köravstånd från parken. Varje hotell har sin egen atmosfär som gör din semester oförglömlig.

  Disneyland® Hotel ★★★★★
  Disneyland Hotel® ★★★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 5 265 SEK/person
  för 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   
  Disney's Hotel New York - The Art of Marvel ★★★★
  DISNEY’S HOTEL NEW YORK – THE ART OF MARVEL® ★★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 4 025 SEK/person
  för 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   
  Disney's Newport Bay Club ★★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 5 265 SEK/person
  för 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   
  Disney's Sequoia Lodge® ★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 3 215 SEK/person
  för 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   
  DISNEY'S HOTEL CHEYENNE® ★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 3 000 SEK/person
  för 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   
  Disney's Hotel Santa Fe® ★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 3035 SEK/person
  för 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   

  Disney’s Davy Crockett Ranch ★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 2650 SEK/person
  för 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   

  Villages Nature® Paris ★★★★

  Villages Nature Paris ★★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 3530 SEK/person
  för 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   

    

  **Prisexempel:

  Ovanstående priser är riktlinjer och kan komma att ändras i beroende på tillgängligheten under de berörda perioderna. Alla exempel är baserade på en resa för 2 vuxna och 2 barn, med avresa i mars 2021 och inkluderar 3 nätter på hotellet och 4 dagars entré till parkerna. Alla priser är utan transport till/från Paris.

  Vill du veta mer om Disneyhotellen?

   

  Halvpension 

  Beställ dina måltider hemifrån och njut varje ögonblick av din vistelse. Frukost samt lunch, eller middag, ingår för varje natt av din vistelse.

  Observera att frukost serveras på ditt hotell, medan lunch/middag kan avnjutas på en mängd olika restauranger.

  • Om du väljer att bo på Disneys Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne**, ingår halvpension standard (buffé) i priset.
  • Om du väljer att bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club eller Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, ingår halvpension plus (buffé och enskilda kaféer och restauranger med bordsservering) i priset.
  • Om du väljer att bo på Disneyland® Hotel, ingår halvpension premium (samma som standard och plus, samt måltider med figurerna och Buffalo Bill kategori 2 på beställning) i priset.

  Magiska möjligheter

  • Möt Disneyfigurerna: Vem skulle inte vilja träffa en av de berömda Disneyfigurerna? När du bor på ett av Disneys hotell får du den magiska möjligheten att möta till exempel Musse, Mimmi eller någon av de andra figurerna när de regelbundet besöker ditt hotell. (OBS! Det inte är möjligt att träffa Disneyfigurerna på Disney Davy Crockett Ranch och Villages Nature® Paris).
  • Extra Magisk Tid: När du bor på ett Disney® Hotel får du extra magi varje dag! Du får exklusiv tillgång till delar av Disney®-parkerna långt innan alla andra, och kan träffa Musse, Mimmi med vänner. Du kan även prova flera attraktioner innan de officiella öppettiderna på Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park, även några av de mest populära. Vissa dagar kan det bli förändringar på grund av speciella evenemang i parkerna.
  • Mer tid för familjen: När du väljer ett semesterpaket från Magic Tours som kombinerar boende, entrébiljetter till temaparkerna, extra magisk tid och andra överraskningar, får du mer tid för skoj med familjen! Ta dig tid att strö lite extra magi över din vistelse med vårt urval av magiska alternativ, till exempel en middag med Disneyfigurerna. Läs mer här.
  • FASTPASS: Standard FASTPASS är en gratis och tidsbesparande tjänst för de mest populära åkattraktionerna. Hämta en biljett i FASTPASS-maskinen och kom tillbaka till önskad attraktion inom den tid som anges på biljetten. Vi föreslår att du orienterar dig i "Guide till Parker", som tillhandahålls vid ankomsten. Den innehåller information om vilka attraktioner denna tjänst gäller för. Titta på den här videon om hur FASTPASS fungerar

  *Kom ihåg att hos Magic Tours ingår lokala skatter i priset. Således kommer du inte att mötas med ett krav på att betala extra för hotellskatt, när din vistelse köps från Magic Tours. Med reservation för utsålda erbjudanden och rum. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller extra nätter.