Disneyland Paris

Skulle inte du vilja träffa de söta Disney-figurerna, prova förtrollande attraktioner och titta på imponerande förställningar? Just nu kan du uppleva det magiska Disneyland® Paris under 2021 och få upp till 25% rabatt på din vistelse, samt halvpension för 0 kr.

 • Upp till 25% rabatt
 • Halvpension för 0 kr alla dagar* (inkluderar frukost på hotellet, samt lunch eller middag på utvalda restauranger)
 • Fri entré till parkerna varje dag*
 • Entré i parker innan alla andra
 • Gäller nedanstående avrese- och bokningsperioder
  * Gäller alla Disney-hotell utom Villages Nature® Paris by Center Parcs-hotellet, där det bara är entré och halvpension i 2 dagar, oavsett vistelsens längd.

eller fyll i formuläret och få ett obundet erbjudande

Så länge du är ute i god tid, kan du få ett riktigt bra erbjudande på din semester till Disneyland® Paris. Om du bokar nu får du upp till 25% rabatt på din vistelse och även halvpension med i priset för följande perioder:

  • Res under vintern 2021:
   Erbjudandet gäller med ankomst från 3 januari 2021 till 31 mars 2021 på Disneys egna hotell.
   Vistelsen måste bokas senast den 25 november 2020.
  • Res under sommaren 2021:
   Erbjudandet gäller med ankomst från 1 april 2021 till 30 september 2021 på Disneys egna hotell.
   Måste bokas senast den 3 november 2020.

  Observera! Erbjudandet har andra villkor om du bokar din vistelse på Villages Nature® Paris. Vistelser på Villages Nature® Paris ger tillgång till Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park® i två dagar - oavsett längden på din hotellvistelse. Halvpension gäller endast under de två dagar du har tillgång till parkerna.

   

  Disneyhotellen

  I Disneyland® Paris hittar du ett fantastiskt urval av förtrollande familjehotell, alla med sitt eget unika och magiska Disney-tema. Disneyland® Paris har allt från lyxiga sviter till mysiga stugor i skogen med köravstånd från parken. Varje hotell har sin egen atmosfär som gör din semester oförglömlig.

  Disneyland® Hotel ★★★★★
  Disneyland Hotel® ★★★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 5 184 SEK/person
  vid 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   
  Disney's Hotel New York - The Art of Marvel ★★★★
  DISNEY’S HOTEL NEW YORK – THE ART OF MARVEL® ★★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 3 965 SEK/person
  vid 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   
  Disney's Newport Bay Club ★★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 5 184 SEK/person
  vid 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   
  Disney's Sequoia Lodge® ★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 3 165 SEK/person
  vid 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   
  DISNEY'S HOTEL CHEYENNE® ★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 2 956 SEK/person
  vid 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   
  Disney's Hotel Santa Fe® ★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 2 991 SEK/person
  vid 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   

  Disney’s Davy Crockett Ranch ★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 2 608 SEK/person
  vid 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   

  Villages Nature® Paris ★★★★

  Villages Nature Paris ★★★★

  Prisexempel**
  4 dagar från 3 479 SEK/person
  vid 2 vuxna och 2 barn i mars 2021

   

    

  **Prisexempel:

  Ovanstående priser är vägledande och kan ändras i takt med tillgängligheten under de berörda perioderna. Alla exempel baseras på en resa för 2 vuxna och 2 barn, som avgår i mars 2021 och inkluderar 3 nätter på hotellet och 4 dagars entré till parkerna. Alla priser är utan transport till/från Paris.

  Vill du veta mer om Disneyhotellen?

   

  Halvpension 

  Boka dina måltider hemifrån och njut varje stund av din vistelse. Frukost, samt lunch eller middag ingår för varje natt av din vistelse.

  Observera att frukost serveras på ditt hotell, medan lunch/middag kan avnjutas på en mängd olika restauranger.

  • Om du väljer att bo på Disneys Davy Crockett Ranch, Disney's Hotel Santa Fe eller Disney's Hotel Cheyenne** ingår halvpension standard (buffé) i priset.
  • Om du väljer att bo på Disney's Hotel Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club eller Disney's Hotel New York - The Art of Marvel ingår halvpension plus (buffé och vissa caféer och restauranger med bordsservering) i priset.
  • Om du väljer att bo på Disneyland® Hotel ingår halvpension premium (samma som standard och plus, samt måltider med Disneyfigurerna och Buffalo Bill kategori 2 på beställning) i priset.

  Magiska möjligheter

  • Möt Disney-karaktärerna: Vem skulle inte vilja träffa en av de berömda Disney-figurerna? När du bor på ett av Disneys hotell får du denna magiska möjlighet att stå ansikte mot ansikte med, t.ex. Musse, Mimmi eller någon av de andra Disney-figurerna, när de regelbundet besöker ditt hotell. (Obs! Det går inte att träffa Disney-figurerna på Disney Davy Crockett Ranch samt Villages Nature® Paris).
  • Extra Magisk Tid: När du bor på ett Disney®-hotell får du extra magi varje dag! Du får exklusiv tillgång till delar av Disney®-parkerna långt innan alla andra, och kan träffa Musse, Mimmi och deras vänner. Du kan till och med prova flera attraktioner innan de officiella öppettiderna på Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park – till och med några av de mest populära. Vissa dagar kan det bli förändringar på grund av speciella evenemang i parkerna.
  • Mer tid för familjen: När du väljer ett semesterpaket från Magic Tours som kombinerar boende, entrébiljetter till temaparkerna, extra magisk tid och andra överraskningar får du mer tid för skoj med familjen! Ta dig tid att strö lite extra magi över din vistelse med vårt urval av magiska alternativ, till exempel en middag med Disney-figurerna. Läs mer här.
  • FASTPASS: Du får tillgång till Standard Fastpass®. Standard FASTPASS är en gratis- och tidsbesparande tjänst för de mest populära attraktionerna. Dra en biljett i FASTPASS-maskinen och återvänd till önskad tur inom den tidsgräns som anges på biljetten. Vi föreslår att du orienterar dig i "Guide till Parker", som fås vid ankomst. Den innehåller information om vilka attraktioner denna tjänst gäller för. Titta på denna video om hur FASTPASS fungerar.

  *Kom ihåg att med Magic Tours ingår lokala skatter i priset. Således kommer du inte att krävas på extra hotellskatt när din vistelse köps från Magic Tours. Med reservation för utsålda erbjudanden och rum. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller extra nätter.