Loading...

BUFFALO BILL'S WILD WEST SHOW

Se med egna ögon hur det gick till i den vilda västern, samtidigt som ni njuter av en riktig cowboymeny på tenntallrikar. I en stor arena kommer du att uppleva cowboys och indianer i fantastiska tävlingar, medan hästar, bisonoxar, diligensrån och allas vår Musse med sina vänner också kommer att delta. De stora stjärnorna i föreställningen är den legendariska pionjären i Vilda Västern, Buffalo Bill, och publiken är involverad i den speciella stämningen hela tiden.

Föreställningen äger rum varje dag kl 18.30 och 21.30 förutom onsdagar och torsdagar. Föreställningen varar ca 1,5 timme. Det är en bra idé att komma i god tid innan föreställningen börjar, så att du kan uppleva den speciella atmosfären med musik, dans, fotografering eller en drink i baren.

Under föreställningen finns det middag med dryck, och maten är en riktig cowboymeny, som serveras på tenntallrik. Vegetarisk meny finns (fråga vid ankomst). Alla deltagare blir också försedda med en cowboyhatt, som får behållas som en souvenir.

OBS: I föreställningen medverkar många djur som virvlar upp damm. Föreställningen rekommenderas därför inte för gäster med astma och andra andningsstörningar.

Kategori 1
Det är möjligt att uppgradera din Buffalo Bill-upplevelse till en kategori 1-biljett. Här får du extra bra platser med bättre säten och utsikt, och en välkomstcocktail samt kaffe och te ingår också.

Priser

Pris per person från den 2 april 2020 till den 31 mars 2021

Kategori 1  
Vuxen: 850 SEK/person
Barn: 675 SEK/person
   
Kategori 2  
Vuxen: 695 SEK/person
Barn: 515 SEK/person