Aktuella erbjudanden

Är du en äkta rabattjägare och älskar att göra en bra affär? Då ska du definitivt titta närmare här på sidan!

Anders And i Disneyland® Paris

Här kan du få en överblick över alla våra aktuella erbjudanden. Vi har alltid olika erbjudanden du kan välja mellan, och oavsett när du väljer att åka till Disneyland® Paris är vi säkra på att det finns ett som du kan dra nytta av!
Eftersom sidan uppdateras kontinuerligt med bra erbjudanden, som du absolut inte vill missa, så handlar det om att skynda sig, då det är ”först till kvarn" som gäller. Du måste därför vara snabb på tangenterna om du vill säkra de bästa priserna och få det bästa erbjudandet.

Om du vill veta mer om våra aktuella erbjudanden kan du läsa mer genom att klicka nedan. Du kan läsa mer om de specifika villkoren under respektive erbjudande.

Boka-tidigt-erbjudande

Spara upp till 25% och få gratis halvpension

Book-tidligt-tilbud i Disneyland Paris

Ett av de erbjudanden vi alltid har är vårt boka-tidigt-erbjudande. Som namnet anger får du de bästa priserna om du bokar din resa i god tid. Du kan dra nytta av detta erbjudande året runt, och detta gäller även under skolloven. Du kan därför säkert boka din resa till Disneyland® Paris utan att barnen behöver ta ledigt från skolan. Med detta erbjudande kan du boka din resa upp till ett år före avresa.

Våra erbjudanden följer årstiderna eller olika Disney-teman. Det finns därför olika saker du kan uppleva i bestämda perioder, till exempel Frost-Fest, Djungelfestival eller Marvel Season of Superheroes!

Om våra fantastiska erbjudanden ännu inte har övertygat dig om att boka din resa till Disneyland® Paris, så läs mer nedanför! Här får du en inblick i tidigare gästers upplevelser och vad de har att berätta om parkerna.

 

Familjen Sørensen på Disneyland® Paris:

"Disneyland® Paris har varit en fantastisk upplevelse för hela familjen. Alla tre av våra barn njöt av det till fullo, och vi fick själva hitta våra inre barn. Om du har småbarn som vi, erbjuder parkerna barnvagnar som du kan hyra, vilket var en stor hjälp - då vi inte kunde ta med vår egen i bilen. När vi bokade vår resa var vi ute i mycket god tid, så vi använde boka-tidigt-erbjudandet och sparade mycket pengar. Dessutom fick vi i samband med erbjudandet faktiskt också halvpension för 0 kr, vilket var jättebra när vi är en stor familj".

 

Sofie och Mathias på Disneyland® Paris:

"Vi hade talat under en lång tid om att resa till Disneyland® Paris. Eftersom Sofie älskar filmen Frost var det därför en självklar möjlighet att åka när Frost-Fest plötsligt blev temat för en vinterspecial. Vi hade en riktigt trevlig och rolig resa och vi skulle utan tvekan rekommendera den till alla som har övervägt att resa hit. En av de saker vi fick mest glädje av där nere var Disneyland® Paris-appen - det gav en riktigt bra översikt över parken och vilka attraktioner det var kö till osv. Vi kunde också kolla när de olika föreställningarna och aktiviteterna hölls så att vi kunde hinna med så mycket som möjligt".